ΣΤΙΛ

6 σπουδαίες κυρίες ντυμένες στα κόκκινα για το #Metoo εξώφυλλο του Hollywood Reporter

6-spoydaies-kyries-ntymenes-sta-kokkina-gia-to-metoo-exofyllo-toy-hollywood-reporter-2286559

Η σταρ του «Private Life» Kathryn Hahn μαζί με την πρωταγωνίστρια του «The Wife», Glenn Close, την Lady Gaga από το «A Star is Born», την Nicole Kidman, η οποία διεκδικεί βραβεία για δύο ταινίες (με το «Boy Erased» και το «Destroyer»), την Regina King από το «If Beale Street Could Talk» και την Rachel Weisz από την ταινία , «The Favourite», ποζάρουν για το εορταστικό #Metoo εξώφυλλο του Hollywood Reporter με τίτλο ''Strength in Vulnerability''.

Ντυμένες στα κόκκινα οι διάσημες ηθοποιοί συζητούν για την καριέρα τους, για το πόσο έχει αλλάξει Hollywood, το κίνημα #MeToo αλλά και θέματα προσωπικών επιλογών στην ζωή και την καριέρα τους.

«Όταν ξεκίνησα στη μουσική βιομηχανία ήμουν μόλις 19 χρονών η πιο συνηθισμένη πρακτική για κάποια που έμπαινε για πρώτη φορά σε στούντιο ήταν να την παρενοχλήσουν» εξομολογείται η Lady Gaga. «Μακάρι να είχα μιλήσει νωρίτερα. Έχω μιλήσει γι αυτό πολλές φορές. Με έχουν προσβάλει πολλές φορές όταν ήμουν νέα. Υπήρχε ένα "αγορίστικο" κλαμπ που δεν ήθελε να χάσει την "κυριαρχία" του άρα το να σε προστατέψουν σήμαινε ότι έχαναν μέρος της δύναμής τους. Δεν πρόκειται για απόδοση δικαιοσύνης αλλά διαλόγου που θα εξαλείψει ουσιαστικά όλα αυτά. Αυτός είναι και ο ρόλος ενός τέτοιου κινήματος».

«Ένιωθα τις διαφορές που υπήρχαν ανάμεσα στις αμοιβές μεταξύ ανδρών και γυναικών συναδέλφων. Το γνώριζα και έλεγα, ναι οκ, αλλά εστιάζω στη δουλειά», εξομολογείται η Regina King.

«Το να μοιράζεσαι πληροφορίες είναι πολύ σημαντικό» τόνισε η Nicole Kidman. «Όταν δουλεύω με νεαρές ηθοποιούς τους λέω να με ρωτήσουν ότι θέλουν να τους απαντήσω. Για αμοιβές, συμβουλές οτιδήποτε χρειαστείτε. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να σας δώσω μία συμβουλή την οποία κρατάτε ή πετάτε. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις πρόσβαση σε πληροφορίες. Όταν είσαι νέος στην βιομηχανία και ξεκινάς προσπαθείς να είσαι καλός και υπάκουος. Αλλά είναι τόσο ωραίο να έχεις μερικούς ανθρώπους να σου λένε, "έλα να μας ρωτήσεις, έχουμε εμπειρία και είμαστε πρόθυμοι να την μοιραστούμε μαζί σου"»

«Πραγματικά σκέφτομαι όλες της νέες ηθοποιούς που νιώθουν δυναμικές» λέει η Rachel Weisz. «Έχω μεγάλο πρόβλημα με την ιδέα των "δυνατών γυναικών". Τι σημαίνει αυτό; Ότι έχουν μύες ή δύναμη; Κανένας δεν το λέει αυτό σε έναν άνδρα». Αλλά θέλω τα νέα κορίτσια να μεγαλώνουν βλέποντας ιστορίες με γυναίκες που κατακτούν κεντρικούς ρόλους. Δεν είναι απλά διακοσμητικές» «Οι γυναίκες πρέπει να μιλούν μεταξύ τους ειδικά για θέματα παρενόχλησης».

Περισσότερα celebrity news στο mustonline.gr.