ΣΤΙΛ

Μια χρήσιμη συμβουλή για τους μαύρους κύκλους από τον δερματολόγο της Kim K.

Μια χρήσιμη συμβουλή για τους μαύρους κύκλους από τον δερματολόγο της Kim K.

Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι η στάση στην οποία κοιμόμαστε μπορεί να προκαλέσει ρυτίδες στο πρόσωπό μας. Γι' αυτό και οι beauty experts μας συμβουλεύουν να κοιμόμαστε πάντα ανάσκελα και ποτέ στο πλάι ή μπρούμυτα καθώς μ' αυτό τον τρόπο ''τσαλακώνουμε'' το δέρμα μας και δημιουργούμε σημάδια γήρανσης.

Αυτό που δεν γνωρίζαμε είναι πως αυτός είναι και ένας λόγος που ίσως αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα των ''panda eyes''. Σύμφωνα με τον δερματολόγο της Kim Kardashian, Harold Lancer «Και οι δύο αυτές στάσεις, πιέζουν το πρόσωπό σου στο μαξιλάρι και μπορούν να ταλαιπωρήσουν έτσι την περιοχή γύρω από τα μάτια σου, συμβάλλοντας στη δημιουργία μαύρων κύκλων. Για να το αποφύγεις αυτό, κοιμήσου ανάσκελα. Αυτό δεν ευεργετεί μόνο το πρόσωπό σου, αλλά και άλλα μέρη του σώματός σου, όπως το ντεκολτέ, καθώς μπορεί να γλιτώσεις από πιθανές ρυτίδες».

Ακόμα κάτι που μας συμβουλεύει ο Lancer είναι να φοράμε συνεχώς γυαλιά ηλίου, γεγονός που δικαιολογεί και την επιλογή πολλών stars να μην τα αποχωρίζονται. Όπως εξηγεί «Ένα από τα πιο απλά πράγματα που μπορείς να κάνεις για να μειώσεις το πόδι της χήνας και τους μαύρους κύκλους είναι να επενδύσεις σε γυαλιά ηλίου. Ακόμα και όταν δεν το περιμένεις, ο ήλιος μπορεί να βγει πίσω από τα σύννεφα».

Περισσότερα beauty tips στο mustonline.gr.