Dell Latitude 7490 με Windows 10 Pro – Σαν στο γραφείο σας!

Dell Latitude 7490 με Windows 10 Pro – Σαν στο γραφείο σας!

1' 53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σχεδιασμένος ειδικά για επαγγελματίες που μετακινούνται συχνά, ο Dell Latitude 7490 είναι ένας απίστευτα λειτουργικός φορητός υπολογιστής 14", που εντυπωσιάζει με την πρώτη ματιά.

Σαν ένα μετακινούμενο γραφείο

Εξοπλισμένος με κορυφαία χαρακτηριστικά ασφάλειας και διαχείρισης, ο Dell Latitude 7490 προσφέρει παραγωγικότητα σε όλη τη διάρκεια της μέρας, μέσα από μια εξαιρετική σχεδίαση. Όπου κι αν χρειαστεί να μετακινηθείτε για τη δουλειά σας, θα αισθάνεσθε να είστε παντού σαν στο γραφείο σας.

Windows 10 Pro με Microsoft Office: Επιλογή Υπεροχής

Ο Dell Latitude 7490 διατίθεται με τα Windows 10 Pro, εξασφαλίζοντας μια ομαλή και ευέλικτη εμπειρία χρήσης υπολογιστή. Οι επαγγελματίες που τον επιλέγουν, μπορούν να εργάζονται δημιουργικά αξιοποιώντας το πλήθος των εύχρηστων εργαλείων που τους προσφέρει το προαιρετικό Microsoft Office, το No1 εργαλείο παραγωγικότητας για την καθημερινή εργασία.

Εμφάνιση που γοητεύει και καθησυχάζει

Με στιλ και αντοχή: Η ενιαία αλουμινένια σχεδίαση του Dell Latitude 7490 αποδίδει ένα κομψό και συνεχές εξωτερικό περίβλημα με πολυτελές φινίρισμα απαλής υφής. Προαιρετικά, διατίθεται με ένα καλαίσθητο και λειτουργικό κάλυμμα οθόνης από κράμα μαγνησίου ή πλεγμένα ανθρακονήματα. Εντυπωσιακός σε οποιονδήποτε χώρο, αυτός ο υπολογιστής ξεχωρίζει με αξεπέραστη ανθεκτικότητα, επιτρέποντας στους επαγγελματίες να εργάζονται εν κινήσει χωρίς φόβο.

Νιώστε τη διαφορά: Με την προαιρετική οθόνη αφής υψηλής ανάλυσης μπορείτε να βλέπετε και να διαχειρίζεστε εύκολα τη δουλειά σας σε όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Εκπληκτική ανάλυση: Η οθόνη αφής 14" FHD (1.920 x 1.080) με αντιθαμβωτική επίστρωση έχει μειωμένο βάρος και προσφέρει εξαιρετική εικόνα όλη την ημέρα.

Αναβαθμισμένος για εξαιρετική φορητότητα

Έξυπνη ασύρματη σύνδεση: Επιλέγοντας έναν Dell Latitude 7490 μπορείτε να βελτιώσετε την ποιότητα της ασύρματης σύνδεσής σας κατά 40% χάρη στην τεχνολογία κεραίας Active Steering Antenna.  Μοναδική στην αγορά,  αυτή η τελευταία λέξη της εξέλιξης είναι ικανή να πραγματοποιεί αυτόματη πλοήγηση μέσα από ασύρματα δίκτυα που παρουσιάζουν συμφόρηση, μειώνοντας τις ανεπιθύμητες πτώσεις της σύνδεσης και τις καθυστερήσεις κατά την εκτέλεση των πιο σημαντικών καθημερινών εργασιών.

Άνεση και ακρίβεια: Το αναβαθμισμένο touchpad με προδιαγραφή Microsoft Precision εξασφαλίζει βελτιωμένο έλεγχο με απλές κινήσεις των δαχτύλων.

Τροφοδοσία όλη την ημέρα: Εργαστείτε με σιγουριά με έναν φορητό υπολογιστή που διατηρεί αυτονομία μπαταρίας για μία ολόκληρη ημέρα και παρέχει βελτιωμένα χαρακτηριστικά για περιήγηση στο Internet και αναπαραγωγή βίντεο. Με το νέο προαιρετικό πάνελ εξαιρετικά χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας, η διάρκεια της μπαταρίας μπορεί να επεκταθεί έως και κατά 50%.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή