H Cardlink με τεχνολογία αιχμής και φέτος στο Taste of Athens

H Cardlink με τεχνολογία αιχμής και φέτος στο Taste of Athens

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Cardlink συμμετείχε για δεύτερη χρονιά στο Taste of Athens, το μεγαλύτερο γαστρονομικό φεστιβάλ της Αθήνας, που ενώνει τα καλύτερα εστιατόρια και τα κορυφαία brands τροφίμων και ποτών της πόλης.

Το Taste of Athens υποδέχτηκε το κοινό στο Ζάππειο για 4 μέρες, από τις 19 έως τις 22 Σεπτεμβρίου 2019 και η Cardlink βρισκόταν εκεί υποστηρίζοντας όλο το σύστημα πληρωμών της cashless διοργάνωσης, καθώς και το σύστημα της παραγγελίας φαγητού σε όλα τα εστιατόρια.

H Cardlink με τεχνολογία αιχμής και φέτος στο Taste of Athens-1

Φέτος, η Cardlink έφερε στο φεστιβάλ ισχυρή τεχνολογία μέσω της νέας πλατφόρμας Cardlink POSsible. Tα εστιατόρια εξοπλίστηκαν με συστήματα πληρωμών νέας γενιάς και είχαν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν συναλλαγές με ταχύτητα και τεχνολογία αιχμής προσφέροντας μοναδική εξυπηρέτηση στους επισκέπτες της διοργάνωσης.

Επιπλέον, όλες οι παραγγελίες φαγητού των επισκεπτών πραγματοποιήθηκαν μέσα από την εφαρμογή Cardlink maitre, τη νέα cloud εφαρμογή παραγγελιοληψίας για εστιατόρια, η οποία συνδέεται με τα POS Cardlink POSsible για συναλλαγές με κάρτες βασισμένες σε τεχνολογία αιχμής.

H Cardlink με τεχνολογία αιχμής και φέτος στο Taste of Athens-2

Oι επισκέπτες του Taste of Athens μπόρεσαν να επισκεφθούν το περίπτερο της Cardlink και να δουν από κοντά τις νέες τεχνολογίες στην πραγματοποίηση πληρωμών, με live demos των πρωτοποριακών εφαρμογών της και έκθεση των τελευταίας τεχνολογίας android POS που η εταιρεία λάνσαρε πρόσφατα στην αγορά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή