THEFIXERS: Τώρα #ολαφτιάχνονται και στο Κολωνάκι!

THEFIXERS: Τώρα #ολαφτιάχνονται και στο Κολωνάκι!

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η πιο εξειδικευμένη ομάδα σε θέματα τεχνολογίας βρίσκεται στους THEFIXERS, σε πέντε κεντρικά σημεία στην Αθήνα αλλά και στην πόρτα σας, για να αντιμετωπίσει άμεσα, υπεύθυνα και αποτελεσματικά κάθε τεχνικό πρόβλημα των ηλεκτρονικών συσκευών σας. Με την πιο σύγχρονη προσέγγιση στην τεχνολογία του σήμερα, η ομάδα των THEFIXERS εγγυάται ότι #όλαφτιάχνονται.

Κάθε κατάστημα και ένα ξεχωριστό εργαστήριο τεχνολογίας, με κορυφαίους τεχνικούς που ειδικεύονται στην επισκευή και στο service iPhone, smartphone, LaptopMacBookiMacTablet και PC. Το εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό βρίσκεται εκεί για να προτείνει άμεσα λύση σε κάθε τεχνικό πρόβλημα, στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς, παρέχοντας εγγύηση καλής λειτουργίας εφόρου ζωής.

Ο διαγνωστικός έλεγχος γίνεται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, η αντιμετώπιση των περισσότερων βλαβών πραγματοποιείται επιτόπου, σε ανοικτά υπερσύγχρονα Lab, με εξοπλισμό υψηλής ακρίβειας και ασφάλειας, και με αυθεντικά ανταλλακτικά κορυφαίας ποιότητας.

Ακόμη κι αν όλα λειτουργούν ρολόι, μία επίσκεψη στα καταστήματα THEFIXERS αξίζει, για να ανανεώσετε εύκολα, γρήγορα και με μικρό κόστος την αγαπημένη σας ηλεκτρονική συσκευή. Και επειδή στους THEFIXERS υποσχόμαστε να σας φτιάξουμε τη διάθεση, στα καταστήματά μας μπορείτε να βρείτε μία τεράστια συλλογή από αξεσουάρ (θήκες, ακουστικά, φορτιστές, power bank κ.α.) για κάθε ανάγκη και στιλ, σε πρωτότυπα σχέδια και χρώματα.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε: [email protected]

TheFixers @ Νέα Ερυθραία: Κηφισίας 373, τηλ: 2106254699

TheFixers @ Αθήνα: Σταδίου 10, Σύνταγμα, τηλ: 2103215564-5

TheFixers @ Χολαργός: Μεσογείων 216, τηλ: 2106560011

TheFixers @ THE MALL ATHENS, Μαρούσι: Ανδρέα Παπανδρέου 35, τηλ: 2106106028

TheFixers @ Κολωνάκι: Πατριάρχου Ιωακείμ 8, τηλ: 2107234652

www.thefixers.gr    

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή