H Dell Technologies ανακοινώνει τα συνολικά αποτελέσματα για το 2019 αναφορικά με τις πωλήσεις προσωπικών υπολογιστών

H Dell Technologies ανακοινώνει τα συνολικά αποτελέσματα για το 2019 αναφορικά με τις πωλήσεις προσωπικών υπολογιστών

2' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Dell Technologies ανακοινώνει τα αποτελέσματα πωλήσεων για την Ελλάδα σε ό,τι αφορά στους προσωπικούς υπολογιστές για επιχειρησιακές εφαρμογές (commercial clients) για το ημερολογιακό έτος 2019 (σύνολο έτους). Σύμφωνα με τα στοιχεία της IDC:

  • Για συσκευές commercial προσωπικών υπολογιστών (desktop, notebook & workstation) στην Ελλάδα, η Dell είναι #1 σε αξία, με 37% μερίδιο αγοράς.
  • Στα commercial συστήματα η Dell είναι #2, με 5.000 μονάδες διαφορά από την πρώτη θέση. Η Dell παρουσίασε ανάπτυξη 20% από χρονιά σε χρονιά. Κατά την ίδια περίοδο η αγορά αναπτύχθηκε κατά 5% από χρονιά σε χρονιά.
  • Στα commercial συστήματα desktop ή Dell – για 6ο συνεχόμενο τρίμηνο – διατηρεί ηγετική θέση (τόσο σε μονάδες όσο και σε αξία). Το ημερολογιακό έτος 2019 η αγορά σημείωσε κάμψη κατά -1%, ενώ η Dell αναπτύχθηκε κατά 17%
  • Στα commercial notebooks η Dell είναι Νο3 (σε μονάδες) με διαφορά μόλις 1.000 μονάδες από τον 2ο προμηθευτή. Το ημερολογιακό έτος 2019 η αγορά αναπτύχθηκε κατά 12% – ενώ η Dell κατά 21%. Πουλήσαμε 4.000 μονάδες περισσότερες από το 2018.
  • Σε αξία, για τα commercial notebooks, η Dell είναι No2 με 31% μερίδιο αγοράς.

Οι παραπάνω αριθμοί υπογραμμίζουν την αυξανόμενη εμπιστοσύνη των πελατών στην Dell και την προστιθέμενη αξία των προϊόντων της αναφορικά με τα καινοτομικά χαρακτηριστικά και τις υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης.

Πρόσφατα η εταιρεία κυκλοφόρησε τις τελευταίες της λύσεις, μεταξύ των οποίων  μοναδικά καινοτομικά προϊόντα, όπως το ανθεκτικό tablet με οθόνη 11,7’’ Dell Latitude 7220EX Rugged Extreme ATEX, με πιστοποίηση IECEx και οθόνη φωτεινότητας 1.000 nit η οποία είναι ευανάγνωστη κάτω από το φως της ημέρας και υποστηρίζει αφή με γάντια. Αυτό το tablet είναι κατάλληλο για χρήση σε αντίξοες συνθήκες όπως οι εργοστασιακοί χώροι και άλλες απαιτητικές εφαρμογές.

Η σειρά Latitude 9000, η οποία αναμένεται να αρχίσει να διατίθεται στην Ελλάδα από τον Απρίλιο, είναι σχεδιασμένη με γνώμονα τη λεπτομέρεια και στόχο να είναι μικρότερο και λεπτότερο από κάθε άλλη φορά, με μεγαλύτερη οθόνη και ανώτερη εμπειρία. Το νέο Latitude 9510 προσφέρει ακριβώς αυτό που ψάχνουν οι επαγγελματίες: τη μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας από κάθε άλλο επαγγελματικό PC 15 ιντσών που αγγίζει τις 30 ώρες2, σχεδίαση 5G-ready3, ισχυρά χαρακτηριστικά ήχου και έξυπνες λύσεις που αυξάνουν την παραγωγικότητα. Το Latitude 9510 είναι το μικρότερο και ελαφρύτερο commercial PC 15 ιντσών4, και χωράει άνετα σε κάθε μικρό χαρτοφύλακα. Η σχεδίαση περιλαμβάνει κεραίες 5G στα ηχεία για να διατηρήσει την οθόνη InfinityEdge, ενώ οι ανεμιστήρες με πτερύγια από άνθρακα και διπλή σωλήνωση απαγωγής θερμότητας, προσφέρουν ήσυχη και δροσερή στο άγγιγμα, εμπειρία χρήσης.

Τα Dell Precision Workstations σε μορφή mobile, desktop και rack, καλύπτουν τις ανάγκες των δημιουργών περιεχομένου και των επαγγελματιών μηχανικών και σχεδιαστών που απαιτούν τη μέγιστη απόδοση με εξαιρετικά αξιόπιστη λειτουργία  και πιστοποιημένη συμβατότητα με ανεξάρτητους προμηθευτές λογισμικού.

Τα commercial συστήματα client της Dell προσφέρονται με πολυετείς υπηρεσίες υποστήριξης, που περιλαμβάνουν επί τόπου υποστήριξη την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Οι πελάτες απολαμβάνουν την ευκαιρία της επί τόπου επίσκεψης από τεχνικό στον χώρο της εργασίας τους, την επόμενη εργάσιμη ημέρα*.

*Η διαθεσιμότητα της υπηρεσίας και ο χρόνος απόκρισης μπορεί να διαφοροποιούνται ανάλογα με την απόσταση την προσβασιμότητα της τοποθεσίας του προϊόντος.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή