Huawei AppGallery και P40 Series: τα πρώτα AG smartphones και η νέα αισιόδοξη Android πραγματικότητα

Huawei AppGallery και P40 Series: τα πρώτα AG smartphones και η νέα αισιόδοξη Android πραγματικότητα

3' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Huawei είναι μια εταιρεία που έχει αποδείξει ποικιλοτρόπως και επανειλημμένως κατά το παρελθόν πως δε φοβάται την καινοτομία. Έχοντας επενδύσει τεράστια ποσά στην ανάπτυξη του δικού της οικοσυστήματος, συνεχίζει να προσφέρει στους πελάτες της ολοκληρωμένες λύσεις που καλύπτουν κάθε τους ανάγκη. Η φιλοσοφία αυτή –διότι περί φιλοσοφίας πρόκειται- αντικατοπτρίζεται πλήρως στην περίπτωση του Huawei AppGallery, την υπηρεσία που προσδιορίζει εκ νέου τα στάνταρ των app stores στο Android.

Το Huawei AppGallery, το επίσημο κατάστημα εφαρμογών της Huawei, έκανε την εμφάνισή του πιο δυναμικά το 2018 φιλοδοξώντας να προσφέρει μία εναλλακτική και –κυρίως- ανοιχτή εμπειρία χρήσης. Η διαρκής ανάπτυξή του και ο εμπλουτισμός του με νέες λειτουργίες, το καθιέρωσαν στις συνειδήσεις του κοινού, καθιστώντας το βασικό προορισμό κατά την αναζήτηση εφαρμογών. Όντας διαθέσιμο σε περισσότερες από 170 χώρες και αριθμώντας πάνω από 400 εκατ. ενεργούς χρήστες σε μηνιαία βάση, το Huawei AppGallery βάζει πλώρη για ακόμα ψηλότερα.

Οι πυλώνες στους οποίους βασίζεται η λειτουργία του καταστήματος εφαρμογών της Huawei είναι ξεκάθαροι. Στόχος του, άλλωστε, είναι να προσφέρει μία ασφαλή και διασκεδαστική εμπειρία μέσα από τη διάθεση επιλεγμένων εφαρμογών. Τα χρήσιμα apps και τα καινούρια video games μάλιστα δεν έρχονται μόνα τους, αφού σε αρκετές περιπτώσεις πλαισιώνονται από αποκλειστικά για τους χρήστες του AppGallery δωράκια όπως in-game περιεχόμενο και συμμετοχή σε events. Το βασικό πλεονέκτημα που απολαμβάνουν οι τελευταίοι ωστόσο, δεν είναι άλλο από τη βελτιστοποίηση των εφαρμογών του AppGallery προκειμένου αυτές να τρέχουν άψογα στα smartphones της της Huawei.

 

Huawei AppGallery και P40 Series: τα πρώτα AG smartphones και η νέα αισιόδοξη Android πραγματικότητα-1

Με το κατάστημα εφαρμογών της να έχει πραγματοποιήσει λοιπόν ένα άκρως ενθαρρυντικό ξεκίνημα, η Huawei ετοιμάζεται να το υποστηρίξει ακόμα περισσότερο, παραμένοντας πλάι στους καταναλωτές –και αυτό το τελευταίο έχει κυριολεκτική σημασία! Συμπληρώνοντας σε μια φόρμα τα στοιχεία του, κάθε νέος χρήστης P40 Lite, P40 Lite E, P40 & P40 Pro και εφόσον έχει εκ των προτέρων ενεργοποιήσει την VIP υπηρεσία, θα λάβει πλήρη υποστήριξη, όπως μεταφορά όλων των προσωπικών του δεδομένων, εγκατάσταση εφαρμογών, δημιουργία HUAWEI ID και επιπλέον αποθηκευτικό χώρο στο Cloud Storage για 12 μήνες. Παράλληλα οι προσφορές και οι εκπλήξεις που ανακοινώθηκαν πριν λίγες ημέρες  από την Huawei σε τοπικό επίπεδο, θα δώσουν κίνητρα ακόμα και στους πιο… δύσκολους για να κάνουν το βήμα προς τον μαγικό της «κόσμο». Συγκεκριμένα όσοι προπαραγγείλουν μία από τις δύο συσκευές (Huawei P40 ή P40 Pro) μέχρι και 8 Απριλίου 2020 θα λάβουν ως δώρο και ένα Huawei P30 lite.

Huawei AppGallery και P40 Series: τα πρώτα AG smartphones και η νέα αισιόδοξη Android πραγματικότητα-2

Όσο για τις ίδιες τις συσκευές, εκεί είναι που το πράγμα αποκτά ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Πρόθεση της Huawei είναι να προσφέρει μία κορυφαία από κάθε άποψη εμπειρία με πληθώρα λύσεων σε όλους όσοι επιλέξουν τη νέα γενιά AppGallery smartphones της εταιρείας. Αν αναρωτιέστε περί ποιων συσκευών πρόκειται, η απάντηση βρίσκεται στη σειρά P40 Series που είναι τα πρώτα AG phones (AG = Huawei App Gallery). Συγκεκριμένα τα HuaweiP40 Pro, P40, P40 lite και P40 lite E, θα θα διατίθενται με ενσωματωμένο  το Huawei AppGallery, δίνοντας στους χρήστες τη δυνατότητα να ενισχύσουν την καθημερινότητά τους, μέσα από apps ειδικά επιλεγμένα για αυτούς, με απόλυτη ασφάλεια και σεβασμό στην ιδιωτικότητά τους.

Τα πρώτα βήματα του Huawei AppGallery ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακά και όπως όλα δείχνουν η νέα σειρά smartphones της εταιρείας, P40 Series, έχει τα φόντα προκειμένου να συμβάλλει τα μέγιστα στην περαιτέρω εκτόξευσή του. Εξάλλου η σειρά Huawei P40 συνεχίζει την παράδοση των τεχνολογικών καινοτομιών στις οποίες μας έχει συνηθίσει η Huawei τα τελευταία χρόνια με αιχμή του δόρατος την τεχνολογία στις κάμερες καθιστώντας τα smartphones της σειράς P40 ίσως τα καλύτερα φωτογραφικά smartphones που διαθέσιμα στο ευρύ κοινό. Τα κατάλληλα apps είναι σε θέση να μεταμορφώσουν την καθημερινότητα κάθε καταναλωτή, το ίδιο συμβαίνει όταν έχεις στα χέρια σου και ένα hardware με φοβερές επιδόσεις. Στη Huawei έχουν πιάσει για τα καλά το νόημα. Εσείς;

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή