Ανακοίνωση Huawei: Εκ νέου πρόταση αλλαγής κανονισμού στον καθορισμού προτύπων (στάνταρντς) από τις ΗΠΑ

Ανακοίνωση Huawei: Εκ νέου πρόταση αλλαγής κανονισμού στον καθορισμού προτύπων (στάνταρντς) από τις ΗΠΑ

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Huawei σε ανακοινωσή της, σχετικά με τα νέα δεδομένα που προέκυψαν ύστερα από την πρόταση που κατέθεσε πρόσφατα το Υπουργείο Εμπορίου των ΗΠΑ αναφορικά με τον καθορισμό προτύπων (στάνταρντς) συνεργασίας μεταξύ των Αμερικανικών επιχειρήσεων και της Huawei σχολιάζει:

«Tα πρότυπα (στάνταρτς) θα πρέπει να καθοριστούν με έναν ανοικτό, δίκαιο και αμερόληπτο τρόπο ενώ ταυτόχρονα θα ενθαρρύνεται η συμμετοχή προμηθευτών, επιστημονικών ερευνητικών ιδρυμάτων, βιομηχανιών και άλλων φορέων παγκόσμιου βεληνεκούς. Η συνεισφορά και ο παραγωγικός διάλογος θα προωθήσουν καλύτερα τη διαμόρφωση τεχνικών προτύπων (στάνταρτς) και θα ενθαρρύνουν την υγιή ανάπτυξη της βιομηχανίας και της παγκόσμιας οικονομίας. Η στάση της Huawei παραμένει αμετάβλητη σε αυτά τα θέματα. Θα θέλαμε να συνεχίσουμε με ειλικρίνεια τον διάλογο αναφορικά με τα πρότυπα (στάνταρτς) για τις νέες τεχνολογίες με τους ομολόγους μας, συμπεριλαμβανομένων εκείνων στις ΗΠΑ, συμβάλλοντας στην τεχνολογική πρόοδο της κοινωνίας εν γένει».

I. Ιστορικό/ Πληροφορίες:

Το Υπουργείο Εμπορίου των ΗΠΑ επιβεβαίωσε την Τρίτη (16 Ιουνίου) την πρόταση του για τροποποίηση των κανόνων οι οποίοι θα επιτρέψουν στις αμερικανικές εταιρείες να συνεργαστούν με την Huawei στον καθορισμό προτύπων (στάνταρντς).

 Δείτε εδώ το επίσημο δελτίο τύπου του Υπουργείου Εμπορίου.

II. Δηλώσεις στα ΜΜΕ:

Αρχικά, τα πρότυπα (στάνταρτς) θα πρέπει να καθοριστούν με έναν ανοικτό, δίκαιο και αμερόληπτο τρόπο ενώ ταυτόχρονα θα ενθαρρύνεται η συμμετοχή προμηθευτών, επιστημονικών ερευνητικών ιδρυμάτων, βιομηχανιών και άλλων φορέων παγκόσμιου βεληνεκούς. Η συνεισφορά και ο παραγωγικός διάλογος θα προωθήσουν καλύτερα τη διαμόρφωση τεχνικών προτύπων (στάνταρτς) και θα ενθαρρύνουν την υγιή ανάπτυξη της βιομηχανίας και της παγκόσμιας οικονομίας. Η στάση της Huawei παραμένει αμετάβλητη σε αυτά τα θέματα. Θα θέλαμε να συνεχίσουμε με ειλικρίνεια τον διάλογο αναφορικά με τα πρότυπα (στάνταρτς) για τις νέες τεχνολογίες με τους ομολόγους μας, συμπεριλαμβανομένων εκείνων στις ΗΠΑ, συμβάλλοντας στην τεχνολογική πρόοδο της κοινωνίας εν γένει. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή