Ο μπάτλερ του μέλλοντος (βίντεο)

Ο μπάτλερ του μέλλοντος (βίντεο)

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο προσωπικός μπάτλερ του 21ου αιώνα είναι ένα ρομπότ ύψους 92 πόντων που σε ακολουθεί όπου πας στο σπίτι και όταν του τελειώσει η μπαταρία πηγαίνει στην πρίζα και φορτίζεται μόνο του.

Ακούγοντας στο «Ε, Τέμι!», το ρομποτάκι που έχει οθόνη για κεφάλι φροντίζει να μη σου λείπει τίποτε, κάνει αδιαμαρτύρητα ό,τι του ζητήσεις, ακόμη και βιντεοκλήσεις στην οθόνη του, και ακολουθεί τα βήματά σου στο σπίτι ώστε να καταγράφει τις προσωπικές σου κινήσεις και να τις αναπαράγει κατόπιν σχετικής εντολής.

Στις ΗΠΑ μάλιστα το ρομπότ-μπάτλερ λανσάρεται αυτή την εποχή ως ο ιδανικός ασφαλής σύντροφος για τη φροντίδα ηλικιωμένων ανθρώπων που μένουν μόνοι τους, χωρίς να κινδυνεύουν να κολλήσουν κορωνοϊό από αυτή την… οικιακή βοηθό.

Το μόνο που ζητά το Τέμι είναι τρίωρη φόρτιση για αυτονομία οκτώ ωρών, και μάλιστα σπεύδει να αυτοεξυπηρετηθεί σχετικά όταν η μπαταρία του πέφτει σε πολύ χαημλά επίπεδα.

Το σίγουρο είναι ότι στα αστυνομικά μυθιστορήματα του μέλλοντος, τον φόνο δε θα τον έχει κάνει πια ο μπάτλερ…

Πηγή: Business Insider

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή