ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

HUAWEI AppGallery: Πάντα υπάρχει λύση όταν έχεις δημιουργική σκέψη!

huawei-appgallery-panta-yparchei-lysi-otan-echeis-dimioyrgiki-skepsi-561151033

Με περισσότερες εφαρμογές και δεκάδες προνόμια για τους καταναλωτές η Huawei κερδίζει το στοίχημα για την 3η μεγαλύτερη πλατφόρμα εφαρμογών στον κόσμο.

Έχω Android και μπορώ να έχω ανά πάσα στιγμή πρόσβαση σε όλες τις εφαρμογές που χρειάζομαι. Θέλω να γυμναστώ; Βρίσκω την εφαρμογή που μου ταιριάζει. Θέλω να κρατήσω σημειώσεις; Βρίσκω την κατάλληλη εφαρμογή. Το ίδιο συμβαίνει με τις συναλλαγές μου στις τράπεζες, με τις παραγγελίες φαγητού και καφέ και ό,τι άλλο μπορεί να χρειαστώ. Υπάρχει μία εφαρμογή εκεί έξω που σίγουρα θα μου ταιριάζει.

Το Google Play μου προσφέρει μία τεράστια γκάμα εφαρμογών που σίγουρα κανείς άλλος δεν μπορεί να μου το προσφέρει. … ή μήπως μπορεί;

Για να μπορώ όμως να είμαι παραγωγικός μέσα στην μέρα, χρειάζομαι ένα smartphone με καλές επιδόσεις που να μην κολλάει πουθενά, να τραβάει τρομερές φωτογραφίες και η μπαταρία του, να μην με απογοητεύσει.

H επιλογή μου είναι ένα smartphone της Huawei και μέχρι σήμερα, δεν με έχει απογοητεύσει αφού τόσο οι δυνατότητες του όσο και οι επιλογές που έχω σε εφαρμογές ανταποκρίνονται στις ανάγκες μου.

Εφαρμογές; Πώς έχει εφαρμογές; Αφού όλοι ξέρουμε ότι τα Huawei κινητά δεν έχουν υπηρεσίες της Google άρα δεν έχουν και Google Play.

Πώς βρίσκω λοιπόν, τις εφαρμογές που χρειάζομαι σε ένα smartphone που δεν έχει Google Play; Εδώ έρχεται η απάντηση της Huawei, που για ακόμα μία φορά καινοτομεί και μας δείχνει πως όλα μπορούν να συμβούν αν έχεις την καινοτομία στο DNA σου.

Το HUAWEI AppGallery είναι η (μόνη) εναλλακτική λύση. Πρόκειται για ένα ανοιχτό κατάστημα εφαρμογών που διασφαλίζει την ιδιωτικότητα και ασφάλεια των χρηστών και παρέχει ποικιλία premium αλλά και τοπικών εφαρμογών με σκοπό να ικανοποιήσουν όλες τις ανάγκες που μπορεί να κάθε χρήστης. Και δεν είναι λίγοι οι χρήστες. Ήδη από τον Απρίλιο του 2018, το HUAWEI AppGallery έχει αναπτυχθεί με ραγδαίους ρυθμούς, μετρώντας αυτή τη στιγμή πάνω από  460 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες σε 170 χώρες παγκοσμίως ενώ το πρώτο εξάμηνο του 2020, τα συνολικά downloads που πραγματοποιήθηκαν μέσω AppGallery έφτασαν τα 184 δισεκατομμύρια.

huawei-appgallery-panta-yparchei-lysi-otan-echeis-dimioyrgiki-skepsi0

Ανάμεσα στις εφαρμογές βρίσκονται φυσικά και όλοι οι μεγάλοι παίχτες του χώρου ενώ συνεχώς προστίθενται νέες εφαρμογές με νέες συνεργασίες που κάνει η εταιρία. Για την Ελλάδα τώρα, στο κατάστημα της HUAWEI μπορεί να βρει το eFood (για online παραγγελίες φαγητού), το Taxiplon Passenger (για ασφαλή μετακίνηση με ταξί), το ParkAround (για εύρεση σταθμών στάθμευσης αυτοκινήτων σε συμφέρουσες τιμές) και το e-fresh (για παραγγελίες ειδών σουπερμάρκετ), ενώ ο κατάλογος εμπλουτίζεται διαρκώς.

Α! Και στο AppGallery έχουμε πλέον και εφαρμογές του ΟΠΑΠ, της ΔΕΗ, της Χρυσής Ευκαιρίας, το Nova Go, το ERTFlix αλλά και το Viva.gr. Για να καταλάβεις όμως ότι η ασφάλεια είναι το Α και το Ω για την HUAWEI και το ότι το AppGallery είναι ασφαλές υπάρχουν και τα mobile apps των τραπεζών Eurobank, Alpha Bank, Εθνική Τράπεζα και σύντομα και της Τράπεζας Πειραιώς. Οπότε με αυτό τον τρόπο, επιβεβαιώνεται ότι το AppGallery έχει περάσει με επιτυχία και τα πιο απαιτητικά τεστ ασφαλείας και αξιοπιστίας.

Αν μας έλεγε κάποιος πριν από 3 χρόνια, ότι ένα κινητό δεν μπορεί να λειτουργήσει χωρίς Google Services μάλλον θα βάζαμε τα γέλια. Τώρα πλέον υπάρχει εναλλακτική με την HUAWEI να έχει ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία με τον καταναλωτή να βρίσκεται στο επίκεντρο αφού οι εφαρμογές πλέον θα μπορούν να του προσφέρουν από εκπτώσεις και προσφορές μέχρι και επιστροφή χρημάτων.

Φιλοδοξία και στρατηγικό όραμα της Huawei είναι εξάλλου να χτίσει έναν κόσμο εξυπηρετούμενο από το οικοσύστημα συσκευών και εφαρμογών της. Ειδικά σε τοπικό επίπεδο η Huawei στην Ελλάδα φροντίζει να δημιουργεί συνεργασίες, από τις οποίες πηγάζουν ιδιαίτερα ελκυστικά προνόμια για τον χρήστη συσκευών Huawei που θα κατεβάσει τις εκάστοτε εφαρμογές.