Οι υπερυψηλές ταχύτητες Internet θωρακίζουν τις επιχειρήσεις εν μέσω πανδημίας

Οι υπερυψηλές ταχύτητες Internet θωρακίζουν τις επιχειρήσεις εν μέσω πανδημίας

2' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ALTUS Land Sea Air, είναι μια ελληνική επιχείρηση με εξειδίκευση στην παροχή υπηρεσιών και την ανάπτυξη μη επανδρωμένων συστημάτων. Ο διευθύνων σύμβουλος της, Ζαχαρίας Σαρρής, αναγνώρισε αμέσως την ανάγκη για Internet, υπερυψηλών ταχυτήτων και την καθοριστική συμβολή του στην εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης. Με τη βοήθεια των ταχυτήτων έως 200Mbps, του δικτύου Fiber κατάφερε να θωρακίσει την ALTUS LSA ενάντια στις αντιξοότητες της συγκυρίας, που προκάλεσε η πανδημία COVID-19 και να εξασφαλίσει την ανεμπόδιστη λειτουργία της. 

Μέσω της γρήγορης σύνδεσης στο Internet και τις σταθερά υψηλές ταχύτητες, οι εργαζόμενοι της εταιρίας, που έχει ως έδρα της τα Χανιά, διατηρεί γραφεία στην Αθήνα και συνεργάζεται με οργανισμούς εντός και εκτός Ελλάδας, έχουν ανά πάσα στιγμή άμεση πρόσβαση σε συστήματα, χειριστές και δεδομένα. Και, το πιο σημαντικό, μπορούν να παρακολουθούν την εξέλιξη ενός μη επανδρωμένου συστήματος σε πραγματικό χρόνο. «Πλέον, μέσω των σύγχρονων ψηφιακών εργαλείων μπορούμε να εργαζόμαστε απομακρυσμένα από τον τόπο που εμείς έχουμε επιλέξει. Δεν παίζει ρόλο το που βρίσκεται ο εργαζόμενος, αλλά το πως είναι δομημένη και θωρακισμένη ψηφιακά η εταιρεία» υπογραμμίζει ο κ. Σαρρής. 

Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, οι οποίες πλήττονται ιδιαιτέρως τόσο από την ίδια την πανδημία, όσο και από τα μέτρα για την αντιμετώπιση της, έχουν ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό «όπλο» στη διάθεση τους: Το εξελιγμένο δίκτυο Fiber, χάρη στο οποίο, όπως αποδεικνύει το παράδειγμα της ALTUS- καθίσταται δυνατή η απρόσκοπτη συνέχιση των δραστηριοτήτων μιας επιχείρησης ακόμα και κατά τη διάρκεια ενός lockdown. Yπό τις παρούσες συνθήκες, η ανάγκη απόκτησης των κατάλληλων ψηφιακών εργαλείων και υπηρεσιών καθίσταται πιο επιτακτική από ποτέ. Πιστός σύμμαχος και οδηγός των επιχειρήσεων στον ψηφιακό κόσμο είναι η COSMOTE, η οποία προσφέρει μία σειρά από πολύτιμα εργαλεία σε συνδυασμό με τα προγράμματα σταθερής τηλεφωνίας και Internet COSMOTE Business Double Play. 

Τα συγκεκριμένα προγράμματα παρέχουν ακόμα περισσότερο χρόνο ομιλίας προς κινητά και σταθερά μαζί με υπέρψηλες ταχύτητες Internet έως 200Μbps (ανάλογα με την περιοχή), όπως επίσης και υπηρεσίες τηλεφωνικού κέντρου και εταιρικά email (100GB/15 email accounts). Σε όσους επιλέγουν το Full Pack προσφέρονται, επιπλέον, η δυνατότητα φιλοξενίας ιστοσελίδας, domain name, στατική IP, DNS και άλλες υπηρεσίες χωρίς επιπλέον χρέωση. Τέλος, όλα τα COSMOTE Business Double Play διαθέτουν την υπηρεσία Internet Backup για εφεδρική πρόσβαση στο διαδίκτυο μέσω του δικτύου κινητής COSMOTE. Έτσι, κανένας επαγγελματίας δεν κινδυνεύει να μείνει ποτέ χωρίς Internet. 

Οι επιχειρηματίες που επιθυμούν να μάθουν περισσότερα για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που ταιριάζουν στην δική τους επιχείρηση μπορούν να επισκεφθούν το www.cosmote.gr/business.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή