Πασχαλινές προσφορές: Βρήκαμε τα καλύτερα δώρα

Πασχαλινές προσφορές: Βρήκαμε τα καλύτερα δώρα

Βρείτε τα καλύτερα δώρα για τα βαφτιστήρια και τους αγαπημένους σας ανάμεσα σε δεκάδες προϊόντα σε μειωμένες τιμές, εύκολα και γρήγορα.

4' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πάσχα είναι τσουρέκια, λαμπάδες, κόκκινα αβγά και πασχαλινές προσφορές Media Markt. Τα καλύτερα προϊόντα τεχνολογίας, σε προσφορές που φτάνουν ως και 72%, για να γεμίσετε δώρα και χαρά τους αγαπημένους σας. Μια απλή περιήγηση στο site του Media Markt θα σας βοηθήσει τα εντοπίσετε τα καλύτερα value for money δώρα με αναλυτικές πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά τους, για ενημερωμένες αγορές. Από μια μεγάλη συλλογή προϊόντων μπορείτε να επιλέξετε γκάτζετ, smartphones, είδη για αφοσιωμένους gamers, τάμπλετ και λάπτοπ, αξεσουάρ για high tech βαφτιστήρια, παιδιά και γονείς, όπως αυτά που ακολουθούν.

BOSCH MUM58720

Πασχαλινές προσφορές: Βρήκαμε τα καλύτερα δώρα-1

Απολαύστε σπιτικά κέικ, κουλουράκια, γλυκά, πίτες, ψωμί και ζυμαρικά με την κουζινομηχανή Bosh MUM58720 που ζυμώνει όπως τα χέρια επαγγελματία αρτοποιού. Διαθέτει πανίσχυρο μοτέρ 1000 Watt για τέλεια επεξεργασία ακόμα και σκληρής ζύμης σε μεγάλες ποσότητες. Εξασφαλίζει τέλεια υφή, ποιότητα και συνοχή ζύμης χάρη στο μοναδικό συνδυασμό των 1000W, της τρισδιάστατης πλανητικής κίνησης και του SensorControl. Ζυμώνει περισσότερη ποσότητα ακόμα και από κουζινομηχανές με μεγαλύτερο κάδο: έως 2,7kg ζύμης κέικ ή 1,9kg ζύμης με μαγιά ή 1kg αλεύρι συν υλικά για μεγάλες ποσότητες και ψωμί για όλη την οικογένεια. Είναι εύκολη στη χρήση και τον καθαρισμό, με στιβαρή κατασκευή, γρανάζια υψηλής αντοχής και μεγάλη διάρκεια ζωής, ενώ ο πολυλειτουργικός βραχίονας τριών ζωνών μετακινείται με άνεση με το πάτημα ενός πλήκτρου.

Περισσότερες κουζινομηχανές εδώ

SAMSUNG Galaxy A21s 32GB Dual SIM White

Πασχαλινές προσφορές: Βρήκαμε τα καλύτερα δώρα-2

Το νέο Samsung Galaxy A21s έρχεται με μοντέρνο σχεδιασμό και κορυφαία χαρακτηριστικά για περισσότερες δημιουργίες χωρίς περιορισμούς!
Ενσωματώνει οθόνη HD+ στις 6.5 ίντσες ανάλυσης 720 x 1600, για απολαυστική και απρόσκοπτη εμπειρία ταινιών, παιχνιδιών κ.ά. . Διαθέτει προηγμένο οκταπύρηνο επεξεργαστή Exynos 850 με χρονισμό έως και 2,0GHz, οποίος σε συνδυασμό με τα 3GB RAM και τα 32GB αποθηκευτικού χώρου με δυνατότητα επέκτασης έως 512GB μέσω microSD αντιμετωπίζει οποιαδήποτε πρόκληση. Η τετραπλή κύρια κάμερα με αισθητήρες 48MP & 8MP (Ultra Wide) & 2MP (Macro) & 2MP (Depth) προσφέρει κορυφαίας ποιότητας φωτογραφίες, ενώ υποστηρίζεται η λήψη βίντεο 1080p στα 30fps.

Περισσότερα smartphones και τάμπλετ εδώ

HUAWEI Watch GT 2 Brown Leather

Πασχαλινές προσφορές: Βρήκαμε τα καλύτερα δώρα-3

Εμπνευσμένο από τον αισθητικό σχεδιασμό του μινιμαλισμού, το HUAWEI WATCH GT 2 ενσωματώνει υψηλής ποιότητας 3D γυαλί για να δημιουργήσει bezel-less όψη. Με το εσωτερικά αναπτυγμένο chipset Kirin A1 της HUAWEI, το σχεδιασμό διπλού τσιπ και την έξυπνη τεχνολογία εξοικονόμησης ενέργειας, εξυπηρετεί -ημέρα και νύχτα- για έως και 2 εβδομάδες. Επίσης παρακολουθεί τις προπονήσεις του χρήστη με ακριβή συστήματα εντοπισμού θέσης και τον καρδιακό παλμό με το ακριβές TruSeen 3.5. Υποστηρίζει λειτουργίες όπως Bluetooth κλήση, μουσική συσκευής, ειδοποίηση μηνυμάτων, παρακολούθηση ύπνου TruSleep 2.0 και πίεσης TruRelax. Τέλος, έχει προεγκατεστημένα πάνω από δέκα μαθήματα για τρέξιμο και προσφέρει φωνητική καθοδήγηση κατά τη διάρκεια των προπονήσεων.

Περισσότερα wearables και γκάτζετ: εδώ

NIKON Z 50 Kit DX 16-50mm F/4.5-6.3 VR

Πασχαλινές προσφορές: Βρήκαμε τα καλύτερα δώρα-4

Για να αποτυπώσετε τις όμορφες στιγμές που θα ζήσετε συντροφιά με τους αγαπημένους σας αυτό το Πάσχα και κάθε μέρα. Μια φωτογραφική μηχανή mirrorless που μοιάζει να έχει φτιαχτεί για να την κρατάτε. Έντονα χρώματα χαμηλού φωτισμού. Μια γνώριμη στάση από μια απροσδόκητη γωνία. Παιχνιδίσματα με τις σκιές όταν ο ήλιος είναι ψηλά. Ελαφριά και ευέλικτη, η φωτογραφική μηχανή mirrorless Nikon Z 50 αποδίδει μοναδικές φωτογραφίες και εντυπωσιακά video. Είναι γρήγορη, ισχυρή και εύχρηστη. Η υπέροχη ποιότητα εικόνας της Nikon Z 50 αποδίδει πιστά τον τρόπο που βλέπετε εσείς τον κόσμο.

Περισσότερα φωτογραφικά είδη: εδώ

JBL Tune 660BT Black

Πασχαλινές προσφορές: Βρήκαμε τα καλύτερα δώρα-5

Για να έχετε πάντα μαζί σας την αγαπημένη σας μουσική. Συνδέονται με τις συσκευές σας μέσω Bluetooth, είναι ελαφριά, διαθέτουν τεχνολογία μείωσης θορύβου και εγγύηση δύο ετών. Είναι η ιδανική λύση για περιπάτους στη φύση, αλλά και για παρακολούθηση των αγαπημένων σας προγραμμάτων χωρίς να ενοχλείτε τους γύρω σας.

Περισσότερες πληροφορίες: εδώ

ASUS ChromeBook Flip C214 Intel Celeron N4020 / 4GB / 64GB / Intel UHD Graphics / HD Touch

Πασχαλινές προσφορές: Βρήκαμε τα καλύτερα δώρα-6

Το ASUS Chromebook Flip C214 έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια καινοτόμο και εμπνευσμένη εμπειρία μάθησης. Εκτός από μια ευέλικτη οθόνη αφής, διαθέτει περιστροφή 360° και ενσωματωμένες δύο κάμερες. Είναι σχεδιασμένο για να αντέχει καθημερινά χτυπήματα και πτώσεις. Οι τέσσερις εξωτερικές άκρες προστατεύονται από ένα σκληρό καουτσούκ, το οποίο μειώνει την επίδραση των φυσικών κραδασμών για να διασφαλίσει ότι τα κρίσιμα εξαρτήματα είναι πάντα ασφαλή και υγιή. Το πληκτρολόγιο είναι ανθεκτικό στα υγρά, μπορεί να αντεπεξέλθει έως 66cc χωρίς βλάβη, οπότε μικρές πιτσιλιές στο γραφείο ή στο τραπέζι μπορούν εύκολα να καθαριστούν και να στεγνώσουν.

Περισσότερα λάπτοπ: εδώ

XIAOMI Mi Powerbank 10000 mAh Wireless (VXN4269GL)

Πασχαλινές προσφορές: Βρήκαμε τα καλύτερα δώρα-7

Για να μην μείνουν οι φορητές συσκευές σας ποτέ χωρίς ενέργεια. Το ασύρματο Power Bank 10000mAh είναι μια εύχρηστη και καλαίσθητη συσκευή,
ταυτόχρονα ανθεκτική στις πτώσεις και τις συγκρούσεις, χάρη στο μεταλλικό της περίβλημα από κράμα αλουμινίου. Ο ειδικός σχεδιασμός της επιτρέπει το κράτημα με το ένα χέρι, ώστε να είναι ασφαλής και βολική. Απολαύστε την ασύρματη φόρτιση 10W, μετατρέποντας το power bank σας σε έναν desktop ασύρματο φορτιστή. Η ασύρματη ευκολία σημαίνει πως μπορείτε να φορτίσετε οπουδήποτε και οποτεδήποτε τις συσκευές σας, χωρίς να απαιτείται σύνδεση. Μπορεί να φορτίσει ταυτόχρονα τρεις συσκευές με ένα πάτημα.

Περισσότερα αξεσουάρ κινητών: εδώ

Πασχαλινές προσφορές: Βρήκαμε τα καλύτερα δώρα-8

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή