vivo Y76 5G το προσιτό smartphone που έρχεται από το μέλλον
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
vivo-y76-5g-το-προσιτό-smartphone-που-έρχεται-από-το-μέλλ-561908446

vivo Y76 5G το προσιτό smartphone που έρχεται από το μέλλον

Ήδη από το τέλος της προηγούμενης δεκαετίας κυκλοφόρησαν πολλές μελέτες και αναδρομές σχετικά με την εξέλιξη των smartphones και της τεχνολογίας: ποιές τεχνολογικές προόδους μπορεί να φέρει το μέλλον; Πώς θα μπορούσαν να αλλάξουν τα smartphones τα επόμενα χρόνια; Ο χρόνος και οι εξελίξεις τρέχουν και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει με σιγουριά τί ακριβώς θα ισχύει σε βάθος δεκαετίας, τα smartphones όμως εξελίσσονται συνεχώς και κάποια πρωτοπόρα χαρακτηριστικά ήδη τελειοποιούνται καθώς οι καταναλωτές ζητούν όλο και πιο χρήσιμες λειτουργίες, αισθητική υπεροχή και κορυφαία υλικά κατασκευής σε ένα πακέτο με λογική τιμή.

Φανταστείτε ένα μη δαπανηρό κινητό τηλέφωνο τελευταίας τεχνολογίας, πανίσχυρο και όμορφο. Σκεφτείτε ότι φορτίζει με τρομερή ταχύτητα, και βγάζει τις καλύτερες selfies που έχετε ποτέ δει. Φανταστείτε πως υπάρχει και είναι δικό σας: μόλις έφτασαν και στην Ελλάδα τα πρωτοποριακά smartphones της vivo Y76 5G, για να προσφέρουν στους απαιτητικούς χρήστες μία γεύση από το μέλλον.

vivo Y76 5G το προσιτό smartphone που έρχεται από το μέλλον-1

Η vivo ιδρύθηκε το 2009 στην Κίνα και είναι πλέον παγκόσμιος ηγέτης στη βιομηχανία smartphone προσφέροντας εξαιρετικά προϊόντα, με επίκεντρό τις έξυπνες συσκευές και τις έξυπνες υπηρεσίες.

Το νέο Y76 5G διαθέτει ταχεία φόρτιση 44W Flash Charge που πιάνει υπερ-ταχύτητες και 5G τεχνολογία. Με 4100mAh πανίσχυρη μπαταρία και αποθηκευτική ισχύς 8GB RΑΜ + 4GB επέκταση μνήμης, οι φωτογραφίες και η δημιουργία βίντεο χωρίς όρια είναι γεγονός. Διαθέτει ακόμη μοναδική οθόνη που θα καθώς η αναλογία οθόνης/ σώματος συσκευής αγγίζει το 90,6% με 20:9 Aspect Ratio & 460 NIT φωτεινότητα.

vivo Y76 5G το προσιτό smartphone που έρχεται από το μέλλον-2

Με HD Photography και σύστημα κάμερας με εντυπωσιακές επιδόσεις, δικαιώνεται το σλόγκαν: “Rediscover the Art of Photography”. Όλα είναι δυνατά, καθώς το Y76 5G διαθέτει σύστημά τριπλής κάμερας ΑΙ, με 50MP κύρια κάμερα συν Macro & Bokeh Camera και Selfie κάμερα AI 16MP Extreme Night Selfie με δυνατότητες που κάνουν την selfie φωτογραφία πιο φωτεινή από ποτέ σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, χάρη στην τεχνολογία που προσφέρει το Face Beauty & Smart Softlight. Ακόμη, διαθέτει Super Night Mode για περισσότερες φωτογραφικές λεπτομέρειες και πεντακάθαρα video. Το Y76 5G ξεχωρίζει καθώς παρέχει τη δυνατότητα Ultra Stable Video για εν κινήσει βιντεογραφία και ατελείωτες στιγμές δράσης.

vivo Y76 5G το προσιτό smartphone που έρχεται από το μέλλον-3

Πέρα από τα τεχνικά χαρακτηριστικά, το vivo Y76 5G διακρίνεται και για τον εξαιρετικό φουτουριστικό σχεδιασμό του, με εξαιρετικά λεπτό σώμα 7,79 χιλιοστών και με βάρος μόλις 175γρ. Από το λεπτό πλαίσιο των 2,8 χιλιοστών έως το τρισδιάστατο πίσω κάλυμμα, κάθε λεπτομέρεια είναι σχεδιασμένη ώστε να ταιριάζει ιδανικά στην παλάμη του χεριού σας.

Ακόμη και το στυλ ξεχωρίζει το Y76 5G από άλλα smartphones της αγοράς – τα χρώματα Cosmic Aurora και Midnight Space θα κάνουν το δικό σου στυλ να μαγνητίζει τα βλέμματα, με την λάμψη της αποκρυσταλλωμένης επιφάνειας AG. Δεν είναι μόνο οπτικά ωραία, αλλά κρατάει μακριά τα υπολείμματα από τα δάχτυλα και δημιουργεί μια εκθαμβωτική λάμψη!

vivo Y76 5G το προσιτό smartphone που έρχεται από το μέλλον-4

Και όταν μιλάμε για μέλλον, δεν μπορούμε να παραλείψουμε τον τομέα του gaming: το Y76 5G προσφέρει Gaming εμπειρία ανώτατου επιπέδου καθώς μπορούν να τρέχουν ταυτόχρονα 25 applications στο background και ο χρήστης να μπορεί να περιηγείται και να παίζει μεταξύ αυτών απρόσκοπτα, ζώντας την απόλυτα αναβαθμισμένη seamless εμπειρία. 

Και το καλύτερο χαρακτηριστικό όλων; η άκρως ελκυστική του τιμή. 

Το νέο Y76 5G smartphone της vivo έρχεται να ενισχύσει την γκάμα που προσφέρει η εταιρεία στους Έλληνες καταναλωτές, με τεχνολογικά πλεονεκτήματα και πολύ ελκυστικές τιμές. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή