Όλες οι αγαπημένες σας εφαρμογές τώρα στο HUAWEI Mate 50 Pro κινητό σας
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
όλες-οι-αγαπημένες-σας-εφαρμογές-τώρα-562161058

Όλες οι αγαπημένες σας εφαρμογές τώρα στο HUAWEI Mate 50 Pro κινητό σας

Μέσω του καταστήματος εφαρμογών App Gallery και την εφαρμογή Gspace τώρα μπορείτε να εγκαταστήσετε όλες τις εφαρμογές που αγαπάτε στο HUAWEI Mate 50 Pro κινητό σας, εύκολα και απλά, έτσι ώστε να μην χάνετε απολύτως τίποτα.

Τα κινητά HUAWEI αποδεικνύουν συνεχώς και με κάθε νέα τους κυκλοφορία πως είναι συνώνυμα με την έννοια της καινοτομίας, ενώ χάρη στον αισθητικά προσεγμένο σχεδιασμό τους, κάθε συσκευή αποτελεί και fashion statement. Στην σειρά αυτών των συσκευών έρχεται να προστεθεί το πολυαναμενόμενο HUAWEI Mate 50 Pro, το οποίο είναι πλέον διαθέσιμο και στην ελληνική αγορά. Η συγκεκριμένη συσκευή έχει ήδη καταφέρει να προκαλέσει αίσθηση εξαιτίας της φωτογραφικών του χαρακτηριστικών, καθώς βραβεύτηκε με την καλύτερη βαθμολογία στην ιστορία του DXOMARK (ένας οργανισμός που «τεστάρει» τις νέες κυκλοφορίες smartphone με επιστημονικές μεθόδους) χάρη στα εξαιρετικά αποτελέσματα στις κατηγορίες: έκθεση, εστίαση και υφή/θόρυβος. Έτσι, αν θέλετε φωτογραφίες σας να τραβούν τα βλέμματα αλλά και τα likes των ακόλουθων σας, τότε το HUAWEI Mate 50 Pro είναι σίγουρα το κινητό που ψάχνετε!

Όλες οι αγαπημένες σας εφαρμογές τώρα στο HUAWEI Mate 50 Pro κινητό σας-1

Το νέο κορυφαίο smartphone της Huawei διακρίνεται επίσης για την αντοχή του στο νερό, με βαθμολογία IP68, έως και 6 μέτρα βάθος, κάνοντας το ιδιαίτερα ανθεκτικό στο νερό και την σκόνη, αλλά διαθέτει επίσης και λειτουργίες που εξοικονομούν ενέργεια, ενισχύουν σημαντικά την απόδοση του και βελτιστοποιούν τις καθημερινές αλληλεπιδράσεις με ευκολότερη πλοήγηση. Το HUAWEI Mate 50 Pro θα το βρείτε σε δύο εκδοχές: μία έκδοση με κάλυμμα από γυαλί και μία με κάλυμμα από vegan δέρμα. Η έκδοση με γυαλί διατίθεται σε ασημί και μαύρο χρώμα, τα οποία δίνουν στο τηλέφωνο ένα ξεχωριστό και κομψό φινίρισμα, ενώ η vegan εκδοχή είναι εξοπλισμένη με το εξαιρετικά ανθεκτικό γυαλί οθόνης “Kunlun Glass”. Το πρώτο smartphone που διαθέτει το συγκεκριμένο γυαλί οθόνης, σηματοδοτώντας άλλη μια πρωτοπορία της HUAWEI στον τομέα της επιστήμης των υλικών.

Όλες οι αγαπημένες σας εφαρμογές τώρα στο HUAWEI Mate 50 Pro κινητό σας-2

Καθώς, όμως, τα κινητά HUAWEI κατακτούν την αγάπη του κοινού, η εταιρεία δεν εξελίσσεται μόνο όσον αφορά το hadware, αλλά στοχεύει συνεχώς να αναβαθμίσει αλλά και να διευκολύνει την εμπειρία των χρηστών. Μέσα από το AppGallery μπορείτε να βρείτε χιλιάδες εφαρμογές που σας λύνουν τα χέρια στην καθημερινότητα. Από το προηγούμενο έτος, ο αριθμός των διαθέσιμων εφαρμογών στο AppGallery έχει αυξηθεί κατά 147%, ενώ οι χρήστες μπορούν να βρουν πλέον και εφαρμογές όπως WhatsApp, Viber, Instagram, Facebook Messenger και TikTok. Το κατάστημα εφαρμογών AppGallery της Huawei μετράει 580 εκατομμύρια μηνιαίους ενεργούς χρήστες, παγκοσμίως, εκ των οποίων πάνω από 45 εκατομμύρια βρίσκονται στην Ευρώπη.

Μάλιστα, οι χρήστες μπορούν να βρουν και εφαρμογές που έχουν αναπτυχθεί σε τοπικό επίπεδο. Βαριέστε να μαγειρέψετε, και θέλετε να παραγγείλετε; Μπορείτε να μπείτε στο efood ή στο Box. Ίσως θέλετε να κάνετε κάποια κατάθεση. Στο AppGallery μπορείτε να βρείτε όλες τις εφαρμογές των ελληνικών τραπεζών για να διευθετήσετε τους λογαριασμούς σας. Τα λεωφορεία βρίσκονται σε απεργία και ψάχνετε ταξί; Να ανανεώσετε τον χρόνο ομιλίας σας; Ή να μεταφέρετε στους φίλους σας τα λεφτά που τους χρωστάτε; Ότι και αν ψάχνετε, μέσω του App Gallery μπορείτε να εγκαταστήσετε όλες τις εφαρμογές που αγαπάτε στο HUAWEI Mate 50 Pro κινητό σας, εύκολα και απλά, έτσι ώστε να μην χάνετε απολύτως τίποτα.

Όλες οι αγαπημένες σας εφαρμογές τώρα στο HUAWEI Mate 50 Pro κινητό σας-3

Τι γίνεται, όμως, με τις εφαρμογές της Google; Η HUAWEI έχει βρει λύση και σε αυτό. Μέσα από το κατάστημα AppGallery, ο χρήστης μπορεί να κατεβάσει την 3rd party εφαρμογή Gspace, να την ανοίξει και μέσα από εκεί  έχει όλες τις εφαρμογές που χρειάζεται στο κινητό του. Η εφαρμογή Gspace δεν έχει διαφημίσεις και μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει εφαρμογές και υπηρεσίες της Google, όπως το YouTube, Gmail, Google Maps, Google Docs, Google Sheets και Google Drive. Χάρη στο Gspace, τα smartphones της HUAWEI μπορούν να έχουν πρόσβαση σε όλους τους δημοφιλείς εφαρμογές χωρίς περιορισμούς.

Η κυκλοφορία του HUAWEI Mate 50 Pro, αλλά και οι εφαρμογές AppGallery και GSpace προσφέρουν μία προηγμένη εμπειρία χρήσης, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πως η HUAWEI βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά από τις ανάγκες μας. Το HUAWEI Mate 50 Pro διατίθεται μέσα από τα καταστήματα των επίσημων συνεργατών της εταιρείας και με κάθε αγορά του, δίνεται δώρο το HUAWEI Watch GT3 Active.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή