Microsoft: «Επεσαν» Teams και Outlook για χιλιάδες χρήστες

Microsoft: «Επεσαν» Teams και Outlook για χιλιάδες χρήστες

Δίχως πρόσβαση σε υπηρεσίες της Microsoft όπως το Teams και το Outlook έμειναν δεκάδες χιλιάδες χρήστες σε όλο τον κόσμο

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δίχως πρόσβαση σε υπηρεσίες της Microsoft όπως το Teams και το Outlook έμειναν δεκάδες χιλιάδες χρήστες σε όλο τον κόσμο το πρωί της Τετάρτης.

Σύμφωνα με το Downdetector και όπως αναφέρει το BBC, περισσότεροι από 5.000 άνθρωποι στο Ηνωμένο Βασίλειο ανέφεραν ότι δεν είχαν πρόσβαση στην υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Outlook.

Άλλες υπηρεσίες, όπως το Teams και το Xbox Live, παρουσίασαν αντίστοιχα προβλήματα, σύμφωνα με αναφορές χρηστών.

Προβλήματα έχουν αναφερθεί σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο. Η Microsoft από την πλευρά της δήλωσε ότι ερευνά το περιστατικό.

Το Microsoft Teams χρησιμοποιείται από περισσότερα από 280 εκατομμύρια άτομα παγκοσμίως. Αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα των καθημερινών λειτουργιών επιχειρήσεων και σχολείων, που χρησιμοποιούν την υπηρεσία για να κάνουν κλήσεις, να προγραμματίσουν συναντήσεις και να οργανώσουν τη ροή εργασιών τους.

Στη διάρκεια της διακοπής, οι περισσότεροι χρήστες δεν μπορούσαν να ανταλλάξουν μηνύματα, να συμμετάσχουν σε κλήσεις ή να χρησιμοποιήσουν οποιεσδήποτε λειτουργίες της εφαρμογής Teams. Πολλοί χρήστες κατέφυγαν στο Twitter για να μοιραστούν ενημερώσεις για τη διακοπή λειτουργίας. 

Με πληροφορίες από BBC

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή