Gadgets

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

PIONEER

Ηχεία με πολλούς τρόπους σύνδεσης

Σχεδιασμένο για τους λάτρεις του οικιακού κινηματογράφου, το σύστημα ηχείων SBX-N700 της Pioneer προσφέρει μεγάλη ποικιλία τρόπων ασύρματης επικοινωνίας με άλλες συσκευές και την αναπαραγωγή του περιεχομένου που βρίσκεται αποθηκευμένο σε αυτές. Ετσι, εκτός από Bluetooth, το SBX-N700 υποστηρίζει σύνδεση σε δίκτυα Wi-Fi, ενώ είναι συμβατό και με την τεχνολογία Miracast.

PANASONIC

Κορυφαίες… Lumix επιδόσεις

Η ταχύτατη αυτόματη εστίαση, ακόμη και σε συνθήκες μειωμένου φωτισμού, είναι το «σήμα κατατεθέν» της Lumix GX7 της Panasonic, της κορυφαίας φωτογραφικής μηχανής χωρίς καθρέφτη (mirrorless) της ιαπωνικής εταιρείας. Με όμορφο και εργονομικό ντιζάιν, η νέα Lumix έρχεται με έναν αισθητήρα Live MOS 16 Megapixel, χάρις στον οποίο υπερτερεί από προηγούμενα μοντέλα της Panasonic.

LG

Νέα γενιά στα υβριδικά PC

Τα 11T740 και 11T540 είναι τα δύο μοντέλα που περιλαμβάνονται στη νέα σειρά Tab Book 2 «υβριδικών» PC της LG με Windows. Τα δύο μοντέλα μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο σαν tablet όσο και σαν λάπτοπ, αφού διαθέτουν ένα πληκτρολόγιο «κρυμμένο» κάτω από την 11,6 ιντσών οθόνη αφής τους, το οποίο με το πάτημα ενός κουμπιού «γλιστράει» έξω και κάτω από το μόνιτορ. Ανώτερο στη νέα σειρά είναι το 11T740, το οποίο είναι εξοπλισμένο με επεξεργαστή Intel Core i5 τέταρτης «γενιάς» και οθόνη Full HD IPS, με μέγιστη φωτεινότητα 400 nit.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή