Το πρώτο κινητό με κυρτή οθόνη

Το πρώτο κινητό με κυρτή οθόνη

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

LG

Το πρώτο κινητό με κυρτή οθόνη

Τον επόμενο μήνα αναμένεται να διατεθεί στην Ελλάδα το G Flex της LG, το πρώτο smartphone της εταιρείας που έχει κυρτό σχήμα, ώστε να «ακολουθεί» την καμπύλη του ανθρώπινου προσώπου. Το G Flex είναι εξοπλισμένο με οθόνη HD 6 ιντσών, τεχνολογίας Plastic OLED, κυρτή μπαταρία και ειδική «αυτοϊάσιμη» επίστρωση στο πίσω κάλυμμά του, η οποία μπορεί να εξαφανίζει τις γρατζουνιές. Στο εσωτερικό του υπάρχει ένας τετραπύρηνος επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 800 και μνήμη RAM 2 GB, για κορυφαίες επιδόσεις, αποθηκευτικός χώρος 32 GB και μπαταρία 3.500 mAh.

EPSON

Μικρός εκτυπωτής αλλά «ζωντανός»

Για τους λάτρεις της φωτογραφίας προορίζει η Epson τον XP-610, τον νέο της εκτυπωτή στη σειρά Expression Premium. Μικρός σε μέγεθος, ο XP-610 διαθέτει το Epson Connect, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να εκτυπώνουν γρήγορα και εύκολα έγγραφα και φωτογραφίες μέσω Wi-Fi από smartphone και tablet. Επιπλέον, ενσωματώνει την τεχνολογία Wi-Fi Direct, χάρις στην οποία ο κάτοχός του μπορεί να εκτυπώσει από την ασύρματη συσκευή του χωρίς να χρειάζεται να συνδεθεί σε ασύρματο router. Το νέο μοντέλο αναμένεται στα 129 ευρώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή