Πάνω από 5,3 εκατ. πωλήσεις για το Playstation 4 της Sony

Πάνω από 5,3 εκατ. πωλήσεις για το Playstation 4 της Sony

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πάνω από 5,3 εκατ. πωλήσεις σε όλο τον κόσμο έχει πετύχει το Playstation 4 , όπως ανακοίνωσε επίσημα η Sony. Η επίδοση αυτή ξεπερνά τις προβλέψεις της ιαπωνικής εταιρείας, η οποία εκτιμούσε πως θα διέθετε 5 εκατομμύρια παιχνιδοκονσόλες μέχρι τον Μάρτιο.

Μάλιστα, οι πωλήσεις αναμένεται να αυξηθούν ακόμη περισσότερο το αμέσως επόμενο διάστημα, καθώς το νέο Playstation δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη στην Ιαπωνία, όπου θα κάνει ντεμπούτο στις 22 Φεβρουαρίου. Επίσης, σε ορισμένες χώρες όπως η Ελλάδα, ακόμη και σήμερα η διαθεσιμότητά του είναι περιορισμένη.

Το δυνατό «χαρτί» του PS4 είναι η κινηματογραφικού επιπέδου εμπειρία gaming που προσφέρει. Γι’ αυτό τον λόγο είναι εξοπλισμένο με υποσυστήματα που έχουν πολλαπλάσια ισχύ από το μοντέλο που διαδέχεται. Στις καινοτομίες του περιλαμβάνονται επίσης οι νέες δυνατότητες κοινωνικής δικτύωσης, ώστε για παράδειγμα οι χρήστες να μπορούν να βιντεοσκοπούν το παιχνίδι τους και να το «ανεβάζουν» online, όπως και η δυνατότητα «συνεργασίας» του με smartphone ή tablet.

Όσον αφορά το Xbox One της Microsoft, τον βασικό ανταγωνιστή του που κυκλοφόρησε με διαφορά μερικών 24ωρων, τα τελευταία επίσημα στοιχεία της αμερικανικής εταιρείας δείχνουν πως οι πωλήσεις του άγγιξαν τις 3,9 εκατομμύρια συσκευές μέχρι το τέλος Ιανουαρίου.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή