Οθόνη Full HD στο αναβαθμισμένο Lenovo YOGA Tablet 10 HD+

Οθόνη Full HD στο αναβαθμισμένο Lenovo YOGA Tablet 10 HD+

1' 55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Lenovo ανακοίνωσε στο Mobile World Congress 2014 το νέο  YOGA Tablet 10 HD+, μία multimode Android συσκευή που αναβαθμίζει το πρωτότυπο Yoga Tablet της Lenovo. Το YOGA Tablet 10 HD+ διατηρεί την μπαταρία διάρκεια ζωής 18 ωρών και το ιδαίτερο design του tablet, με τις λειτουργίες Hold, Tilt και Stand, εμπλουτίζοντάς το με καλύτερες τεχνολογίες, όπως μία οθόνη Full HD, επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon και κάμερα ακριβείας υψηλής ανάλυσης.

Κατασκευασμένο για πρόσβαση στα multimedia από τον δρόμο, οι εφαρμογές και τα αρχεία φορτώνουν γρήγορα χάρη στο νέο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 400 με quad core CPU και μεγάλο αποθηκευτικό χώρο. Το Tablet 10 HD+ με λειτουργικό Android 4.3,  διαθέτει πλούσια Dolby ακουστική, θύρα microUSB καθώς και ένα προαιρετικό πληκτρολόγιο. Είναι εξοπλισμένο με μία νέα υψηλής ευκρίνειας κάμερα 8ΜΡ στο πίσω μέρος, προκειμένου να αιχμαλωτίζει ακόμη πιο καθαρές εικόνες.

Ακόμα περισσότερες επιλογές με τις Εφαρμογές«DOit»

Οι τρεις DOit εφαρμογές της Lenovo κάνουν την ανταλλαγή, τον συγχρονισμό και την προστασία δεδομένων στο YOGA Tablet 10 HD+ απλή υπόθεση.

Με την εφαρμογή «SHAREit», οι χρήστες μπορούν αμέσως να μοιραστούν φωτογραφίες, βίντεο, μουσικά αρχεία, έγγραφα, επαφές ακόμα και εφαρμογές με έως και πέντε συσκευές, χωρίς σύνδεση στο Internet. Μπορούν επίσης να μεταφέρουν ασύρματα πληροφορίες ή ακόμη και την ίδια την εφαρμογή μεταξύ συσκευών μέχρι και 40 φορές γρηγορότερα από ότι μέσω Bluetooth®.

Το «SECUREit» βελτιστοποιεί και προστατεύει τα δεδομένα των χρηστών μέσω του μενού των εργαλείων προστασίας δεδομένων που διαθέτει. Με ένα μόνο άγγιγμα, προστατεύει από ιούς, spam και κακόβουλο λογισμικό, ενώ σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής, η αντικλεπτική προστασία το κλειδώνει. Το «SECUREit» δρα σαν φρουρός της ιδιωτικότητας προστατεύει από την πρόσβαση στις προσωπικές πληροφορίες των χρηστών και επιπλέον, κάνει το tablet να λειτουργεί γρηγορότερα λαμβάνοντας δράσεις όπως το κλείσιμο περιττών εφαρμογών στο υπόβαθρο.

Το «SYNCit» εξυπηρετεί σαν μια προσωπική backup βοήθεια με τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των επαφών, των μηνυμάτων και των αρχείων κλήσεων μέσα στο cloud. Οι χρήστες μπορούν να επαναφέρουν το περιεχόμενο στο tablet τους ή κάποια άλλη Android συσκευή.

Η «SNAPit» Camera δίνει στους χρήστες πρωτοφανή ευελιξία για λήψεις σε συγκεκριμένες λειτουργίες αλλά και για λήψεις με ευρεία οπτική γωνία, χαμηλό φωτισμό και άλλα. Επίσης προσφέρει ειδικά φίλτρα και εφέ. Οι χρήστες μπορούν μετά να επεξεργαστούν τις φωτογραφίες μέσα στην εφαρμογή: Μπορούν να μετακινήσουν ανεπιθύμητα αντικείμενα και να δημιουργήσουν αστεία, animated GIF αρχεία. 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή