Wind και Public φέρνουν το Motorola Moto G στα 189€

Wind και Public φέρνουν το Motorola Moto G στα 189€

1' 53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Motorola Moto G, ήρθε στην Ελλάδα αποκλειστικά στα καταστήματα της WIND και τα Public για να προσφέρει πολύ καλές επιδόσεις και αναβαθμισμένα τεχνικά χαρακτηριστικά, στην αρκετά προνομιακή τιμή των 189€.

Η  συσκευή Moto G προσφέρει μια αναβαθμισμένη εμπειρία  καθώς διαθέτει εξαίρετη HD οθόνη edge-to-edge 4.5 ιντσών – την ευκρινέστερη στην κατηγορία του – ώστε οι χρήστες να μπορούν να απολαμβάνουν ταινίες, φωτογραφίες, βιντεοκλήσεις και άλλα πολλά.

Η οθόνη επίσης ξεχωρίζει για το αντι-χαρακτικό κρύσταλλο Corning Gorilla και την εξωτερική υδατο-απωθητική επικάλυψη που διαθέτει. Το Moto G διακρίνεται για τον ταχύτατο 4πύρηνο Qualcomm Snapdragon 400 επεξεργαστή χρονισμένο στο 1.2GHz και «φοράει» το λειτουργικό σύστημα Android 4.4, KitKat. Χωρίς τίποτα το ανεπιθύμητο πάνω του ή κάτι που να καθυστερεί τη λειτουργία του, και με πολύ καλή απόδοση στις υπηρεσίες του Google όπως τα Gmail, YouTube, Google Maps, Chrome και Hangouts.

Με κάμερα 5 Megapixel, δυνατότητα λήψης βίντεο HD, ενσωματωμένη μνήμη 8GB και με επιπλέον αποθηκευτικό  χώρο 50GB στο Google Drive™ για δύο χρόνια  είναι ιδανικό για δημιουργία άλμπουμ φωτογραφιών, video και μουσικής ή για αποθήκευση οποιονδήποτε άλλων αρχείων.  Στα χαρακτηριστικά που το ξεχωρίζουν συγκαταλέγονται και ο εντυπωσιακός σχεδιασμός του που το κάνει πολύ εύκολο στη χρήση με το ένα χέρι, εξαιτίας της καμπυλωτής γραμμής του αλλά και η μπαταρία μεγάλης διάρκειας ζωής.

Με αφορμή την επίσημη πρώτη παρουσίαση στη Ελλάδα της Moto G, ο Άρης Παρασκευόπουλος εκ μέρους της WIND ανέδειξε την ολοένα και μεγαλύτερη αύξηση της χρήσης του Mobile Internet. «Οι γρήγορες ταχύτητες που προσφέρει το νέο δίκτυο της WIND σε όλη την Ελλάδα, σε συνδυασμό με τα οικονομικά προγράμματα και την ευρεία γκάμα smartphones έχουν ως αποτέλεσμα την σημαντική αύξηση της χρήσης δεδομένων».

Σε διάστημα μόλις τριών χρόνων -από το 2010 έως το 2013 –η κίνηση δεδομένων αυξήθηκε κατά 249% ενώ ο μέσος μηνιαίος όγκος δεδομένων στο δίκτυο κινητής της WIND το 2013 ξεπέρασε τα 350 Terrabytes. Ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι οι ώρες αιχμής για το Mobile Internet είναι  μεταξύ 19:00-00:00 ενώ το Σαββατοκύριακο η κίνηση των data είναι επίσης σημαντικά αυξημένη σε σύγκριση με τις καθημερινές.

Τα στοιχεία επιβεβαιώνουν  τη στρατηγική επιλογή της WIND να  επενδύει συστηματικά και με διάρκεια στον εκσυγχρονισμό του δικτύου της, προσφέροντας παράλληλα στον καταναλωτή προϊόντα και υπηρεσίες που καθιστούν τη χρήση του Mobile Internet προσιτή σε όλους.  

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή