iQ Walk Club: Ελληνική εφαρμογή για μεγαλύτερη ευεξία

iQ Walk Club: Ελληνική εφαρμογή για μεγαλύτερη ευεξία

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βασιζόμενη στην πιο απλή φυσική δραστηριότητα που είναι το περπάτημα και το τρέξιμο, η εφαρμογή iQ Walk Club της ελληνικής εταιρείας BODY iQ Wellness Consultants θέλει να αποτελέσει κίνητρο για φυσική άσκηση, το πιο ωφέλιμο και ακίνδυνο φάρμακο για κάθε νόσο, όπως και για την ενίσχυση της ανθεκτικότητας του οργανισμού.

Η Standard edition της iQ Walk Club βρίσκεται ήδη στο App store, ενώ σύντομα θα "ανέβει" στο Google play.  Εγκαθιστώντας την στο κινητό του, ο χρήστης μπορεί να βελτιώσει τον τρόπο ζωής του, να βάλει τους δικούς του στόχους και να τους παρακολουθεί, να αποθηκεύει πληροφορίες από την κάθε προπόνηση και να τις συγκρίνει, (απόσταση, ταχύτητα, βήματα, κατανάλωση θερμίδων κλπ), να παρακολουθεί τη θέση του σε πραγματικό χρόνο πάνω στο χάρτη που αποτυπώνει την διαδρομή του.

Από την άλλη πλευρά, η Corporate edition λειτουργεί μετά από κεντρική συμφωνία με οργανισμούς και αφορά το προσωπικό τους, με ακόμα περισσότερες δυνατότητες προσαρμοζόμενες στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους.  

Με τη συγκεκριμένη έκδοση, η BODY iQ Wellness Consultants μπορεί να απευθυνθεί σε οργανισμούς με χιλιάδες εργαζόμενους, που έχουν μεγάλη διασπορά, προσαρμόζοντας την application στην εταιρική ταυτότητα του κάθε οργανισμού.

Παράλληλα, με τα εξαγόμενα συμπεράσματα, το οποία είναι μετρήσιμα και απολύτως έγκυρα και αξιόπιστα, οι δημιουργοί της εφαρμογής μπορούν να σχεδιάζουν ειδικές δράσεις για λογαριασμό του οργανισμού, οι οποίες να ανταποκρίνονται απόλυτα στους δικούς του εργαζόμενους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή