HTC One (M8): Αποκαλυπτήρια για τη νέα “ναυαρχίδα” της HTC

HTC One (M8): Αποκαλυπτήρια για τη νέα “ναυαρχίδα” της HTC

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα επίσημα αποκαλυπτήρια του νέου HTC One (M8) έκανε η ταϊβανέζικη εταιρεία, με δύο παράλληλες εκδηλώσεις στο Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη. Επαληθεύοντας τις διαρροές που είχαν προηγηθεί στον ηλεκτρονικό Τύπο, η νέα «ναυαρχίδα» της HTC διατηρεί σχεδιαστικά την ίδια φιλοσοφία με τον προκάτοχό της, έχοντας ωστόσο αρκετές διαφορές σε κρίσιμες λεπτομέρειες.

Έτσι, το νέο HTC One έχει οθόνη 5’’ Super LCD 3, ανάλυσης 1080p, με ακόμη μικρότερα περιθώρια και αλλαγμένη τη θέση των τριών πλήκτρων, ώστε το «κέλυφός» του να έχει αμελητέα μεγαλύτερες διαστάσεις από αυτές του προηγούμενου μοντέλου,  το οποίο διέθετε οθόνη 4,7’’. Επίσης, στην κατασκευή του, η αναλογία μετάλλου είναι ακόμη μεγαλύτερη.

Στα ενδότερα της συσκευής βρίσκεται ένας επεξεργαστής Snapdragon 801 2,3 GHz, RAM 2 GB και ενσωματωμένο αποθηκευτικό χώρο 16  ή 32 GB. Σημαντική προσθήκη είναι η υποδοχή για κάρτες microSD, χωρητικότητας έως 128 GB.

Υποστηρίζοντας όλα τα είδη ασύρματων συνδέσεων που θα περίμενε κανείς από ένα κορυφαίο smartphone (όπως δίκτυα 4G), το καινούριο μοντέλο είναι εξοπλισμένο με κάμερα 5 Megapixel και κύρια κάμερα με διπλό φακτό. Έτσι, επιτρέπει στον κάτοχό του να αλλάζει την εστίαση των φωτογραφιών του μετά τη λήψη.

Το smartphone ενσωματώνει τη νέα έκδοση Sense 6 του γραφικού περιβάλλοντος της HTC, η οποία μεταξύ άλλων περιλαμβάνει μία λειτουργία δραστικής εξοικονόμησης ενέργειας. Σε περίπτωση που η μπαταρία του τηλεφώνου έχει «πέσει» στο 5%, με την ενεργοποίηση της λειτουργίας η συσκευή μπορεί να παραμείνει στη «ζωή» για 15 ακόμη ώρες, σύμφωνα με την HTC.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή