Αποκλειστικά από τον Γερμανό το 7” ASUS Fonepad ME175CG

Αποκλειστικά από τον Γερμανό το 7” ASUS Fonepad ME175CG

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το νέο 3G tablet ASUS Fonepad 7’’ ME175CG, που συνδυάζει ιδανικά την επικοινωνία με τη διασκέδαση, διατίθεται αποκλειστικά στο ΓΕΡΜΑΝΟ, στα 179,90€.

Το ASUS Fonepad 7’’ ME175CG διαθέτει κορυφαία οθόνη 7’’ IPS, διπύρηνο Intel επεξεργαστή για ταχύτατη απόκριση της συσκευής και μεγάλη αυτονομία, ενώ σε συνδυασμό με το sonic master ηχείο εξασφαλίζουν εντυπωσιακή εμπειρία χρήσης. H συσκευή υποστηρίζει, επίσης, πλοηγό GPS, ενώ μπορεί να συνδεθεί ασύρματα και με τη τηλεόραση . Το νέο tablet, με λειτουργικό σύστημα android 4.3, καλύπτει πλήρως τις ανάγκες του χρήστη, ο οποίος μπορεί, μεταξύ άλλων, να σερφάρει στο διαδίκτυο και στα κοινωνικά δίκτυα, να απολαύσει HD ταινίες, αλλά και να παίξει εντυπωσιακά παιχνίδια.

Το tablet ASUS Fonepad 7’’ ME175CG διατίθεται στα 179,90€ ή δωρεάν με σύνδεση στα προγράμματα COSMOTE Internet On The Go AnyWay, για να απολαμβάνει ο χρήστης γρήγορο Mobile Internet με ταχύτητες έως 42,2Mbps, όπου και αν βρίσκεται, με τη σιγουριά του δικτύου της COSMOTE.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή