«Έξυπνοι» λαμπτήρες με τεχνολογία Bluetooth και διάρκεια ζωής μια δεκαετία

«Έξυπνοι» λαμπτήρες με τεχνολογία Bluetooth και διάρκεια ζωής μια δεκαετία

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διάρκεια ζωής δέκα χρόνια και δυνατότητα σύνδεσης με «έξυπνες» συσκευές τηλεφώνου και υπολογιστές – ταμπλέτες διαθέτουν οι νέοι «έξυπνοι» λαμπτήρες της Samsung. Η νοτιοκορεάτικη εταιρεία ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να παρουσιάσει επίσημα το νέο της προϊόν στην έκθεση Light+ Building 2014, η οποία θα λάβει χώρα στη Φρανκφούρτη από 30 Μαρτίου έως και 4 Απριλίου.

 Αντίθετα με ότι συμβαίνει με τους υπόλοιπους «έξυπνους» λαμπτήρες LED, που ελέγχονται από τον χρήστη μέσω WiFi, η νέα Samsung Smart Bulb χρησιμοποιεί τεχνολογία Bluetooth. Ως αποτέλεσμα, ο έλεγχος του λαμπτήρα γίνεται απευθείας από «έξυπνες» συσκευές τηλεφώνου και υπολογιστές – ταμπλέτες, χωρίς να είναι αναγκαία η σύνδεση σε κάποιο δίκτυο). Όπως γνωστοποιήθηκε, ο χρήστης μπορεί να ελέγχει μέχρι και 64 διαφορετικούς λαμπτήρες.

 Οι νέοι «έξυπνοι» λαμπτήρες προσφέρουν την επιλογή ρύθμισης της φωτεινότητας, με κατώτατο όριο το 10%. Όσο για τη διάρκεια ζωής τους, οι κατασκευαστές υπολογίζουν, ότι μπορούν να λειτουργούν έως και 15.000 ώρες. Με λίγα λόγια, σχεδόν 10 χρόνια.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή