Αξεσουάρ για την υγεία και τη φυσική κατάσταση από την αλυσίδα “Γερμανός”

Αξεσουάρ για την υγεία και τη φυσική κατάσταση από την αλυσίδα “Γερμανός”

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια νέα σειρά από προηγμένα αξεσουάρ για την υγεία και τη φυσική κατάσταση, τα Health & Fit Appcessories, που συνδέονται με το smartphone μέσω συγκεκριμένων εφαρμογών (apps), φέρνει στους πελάτες του το Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ, εμπλουτίζοντας ακόμη περισσότερο τη μεγάλη ποικιλία προϊόντων του.

Τα HEALTH & Fit Appcessories είναι συμβατά με ios και android λειτουργικό και συνδέονται με το κινητό του χρήστη, για να μπορεί να ελέγξει τις επιδόσεις του και να κρατήσει αρχείο. Η συγκεκριμένη κατηγορία θα εμπλουτίζεται συνεχώς με νέες αφίξεις προϊόντων.

Στο Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ θα βρείτε τα HEALTH & Fit Appcessories:

JAWBONE UP WRISTBAND, για την καταγραφή των δραστηριοτήτων του χρήστη, την ποιότητα ύπνου, των τροφών που καταναλώνει και τον έλεγχο του μεταβολισμού. Διατίθεται στα €139.

CARDIO PULSE MONITOR CELLULAR LINE, για τον έλεγχο της καρδιακής συχνότητας κατά την εκγύμναση. Διατίθεται στα €49,90.

iHEALTH BLOOD PRESSURE WRIST MONITOR, για τη μέτρηση της πίεσης του αίματος και του καρδιακού ρυθμού, στα €79,90.

iHEALTH BODY SCALE, για τη μέτρηση του βάρους και της μυϊκής μάζας (BMI), την καταγραφή θερμίδων και ημερήσιων δραστηριοτήτων, στα €69,90.

iHEALTH BODY ANALYSIS SCALE, για τη σωστή παρακολούθηση του βάρους, του σωματικού λίπους, του δείκτη μάζας σώματος, του νερού στο σώμα, της ημερήσιας πρόσληψης θερμίδων κ.ά., απαραίτητα για την επίτευξη της ιδανικής σιλουέτας. Διατίθεται στα €119,90.

Με τα HEALTH & Fit Appcessories, που αποτελούν μοναδικό σύμμαχο για τη διατήρηση της φυσικής κατάστασης, τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ συνεχίζουν να προσφέρουν στον καταναλωτή μια μεγάλη γκάμα αξεσουάρ.

Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο  www.germanos.gr

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή