Ο νέος «all in one» στην Ελλάδα

1' 46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

DELL

Ο νέος «all in one» στην Ελλάδα

Με οθόνη 27 ίντσες, ο νέος XPS One 27 της Dell είναι ο μεγαλύτερος «all in one» υπολογιστής που κυκλοφόρησε ποτέ η αμερικανική εταιρεία, προσφέροντας έτσι μεγάλο χώρο για να εργάζεται άνετα ο χρήστης, αλλά και για να απολαμβάνει κάθε είδους φωτογραφίες, βίντεο και παιχνίδια. Εκτός από το μέγεθός του, το μόνιτορ του XPS One 27 ξεχωρίζει επίσης για την κορυφαία ανάλυσή του (2560 x 1440 pixel), όπως και για την πιστότητα στην απόδοση των χρωμάτων. Ο νέος «all in one» της Dell κυκλοφορεί ήδη στην Ελλάδα.

SAMSUNG

Στα 759 ευρώ το Galaxy S5

Στις 11 Απριλίου θα ξεκινήσει η διάθεση του Galaxy S5 της Samsung, η προτεινόμενη τιμή του οποίου θα είναι 759 ευρώ, για το μοντέλο με ενσωματωμένο αποθηκευτικό χώρο 16 GB. Στις αναβαθμίσεις του συγκριτικά με την προηγούμενη «ναυαρχίδα» της Samsung συγκαταλέγεται η αντοχή στο νερό και τη σκόνη, ο ανιχνευτής δακτυλικών αποτυπωμάτων, ο ισχυρότερος τετραπύρηνος επεξεργαστής, ο αισθητήρας μέτρησης καρδιακών παλμών και η κύρια κάμερα 16 Megapixel, η οποία μπορεί επίσης να τραβά βίντεο υπερυψηλής ευκρίνειας. Το κορυφαίο smartphone της κορεατικής εταιρείας έρχεται επίσης με νέες λειτουργίες, χάρις στις οποίες μπορεί για παράδειγμα να παρατείνει κατά αρκετές ώρες τη διάρκεια «ζωής» του, όταν η μπαταρία κοντεύει να εξαντληθεί, ή να «κατεβάζει» αρχεία συνδυάζοντας συνδέσεις Wi-Fi και 4G.

SONY

Μοναδικά ακουστικά

Ελαφριά και άνετα, τα ασύρματα ακουστικά MDR-ZX750BN της Sony υπόσχονται απολαυστική μουσική εμπειρία, καθώς συνδυάζουν την εξαιρετική απομόνωση του ήχου (έως 98%) με τη λειτουργία ακύρωσης θορύβου. Τα ακουστικά «συνεργάζονται» με οποιοδήποτε smartphone, tablet ή υπολογιστή υποστηρίζει Bluetooth, ενώ αν η συσκευή διαθέτει τσιπ NFC, τότε η ασύρματη σύνδεση πραγματοποιείται με ένα απλό άγγιγμα. Τα MDR-ZX750BN έχουν μπαταρία λιθίου με διάρκεια «ζωής» 13 ωρών, με ενεργοποιημένη την ακύρωση θορύβου, αλλά και ενσωματωμένο μικρόφωνο, για την πραγματοποίηση τηλεφωνικών κλήσεων.

HUAWEI

Κλήσεις και SMS από το MediaPad M1

Τη δυνατότητα αποστολής SMS και πραγματοποίησης τηλεφωνικών κλήσεων, όπως και ένα smartphone, δίνει το 8 ιντσών MediaPad M1 της Huawei. To νέο tablet της κινεζικής εταιρείας υποστηρίζει σύνδεση σε δίκτυα 4G και έρχεται με οθόνη ανάλυσης 1.280 x 920 pixel, τετραπύρηνο επεξεργαστή 1,6 GHz και στερεοφωνικά ηχεία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή