Εξάμηνη συνδρομή στο Deezer με κάθε Samsung Galaxy S5

Εξάμηνη συνδρομή στο Deezer με κάθε Samsung Galaxy S5

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη συνεργασία της με το Deezer, μία από τις μεγαλύτερες διεθνώς μουσικές υπηρεσίες, ανακοίνωσε η Samsung. Έτσι, με το καινούριο Samsung Galaxy S5, οι καταναλωτές θα αποκτούν την υπηρεσία Deezer Premium+ δωρεάν για έξι μήνες, απολαμβάνοντας ακόμα καλύτερη ποιότητα ήχου (320kbps) και πρόσβαση στις μουσικές προτάσεις της πλατφόρμας.

Η βάση δεδομένων του Deezer περιλαμβάνει περισσότερα από 30 εκατομμύρια τραγούδια και, με την προσφορά της εξάμηνης συνδρομής, η Samsung θέλει να κάνει ακόμη ελκυστικότερο το Galaxy S5, το οποίο έκανε «πρεμιέρα» και στην Ελλάδα στις 11 Απριλίου και πωλείται από 759 ευρώ.

Παράλληλα, μέσω της πιστοποίησης IP67 η νέα «ναυαρχίδα» της κορεατικής εταιρείας εγγυάται ακόμη μεγαλύτερη αντοχή στην… κακομεταχείριση, αφού είναι ανθεκτική σε σκόνη και νερό. Διαθέτοντας αισθητήρα αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων και ανιχνευτή καρδιακών παλμών, το Galaxy S5 ενσωματώνει επίσης τη νέα πλατφόρμα software S Health 3.0, χάρις στην οποία μπορεί κανείς να μετρά τις θερμίδες που έκαψε ή την απόσταση που διήνυσε κάνοντας τζόκινγκ.

Η Samsung έδωσε επιπλέον έμφαση και στις φωτογραφικές δυνατότητες του S5, «προικίζοντας» την κάμερά του με το ταχύτερο autofocus στον κόσμο, όπως και με τη δυνατότητα «έξυπνων» λήψεων, που επιτρέπει στον χρήστη να επιλέξει την καλύτερη λειτουργία αποτύπωσης της φωτογραφίας αφότου έχει τραβήξει την εικόνα.

Μαζί με το νέο smartphone, κατέφθασαν στην Ελλάδα και οι νέες προτάσεις της Samsung στην κατηγορία των wearable gadget – δηλαδή τα Gear 2, Gear 2 Neo και Gear Fit. Από αυτά, τα «έξυπνα» ρολόγια Gear 2 και Gear 2 Neo μπορούν να λειτουργήσουν σαν επεκτάσεις αρκετών συσκευών Galaxy, ενσωματώνοντας επίσης εφαρμογές fitness όπως και ένα αυτόνομο music player.

Με την πρώτη κυρτή Super AMOLED οθόνη στην αγορά, το Gear Fit προορίζεται για fitness tracker, διαθέτοντας προσωποποιημένα προπονητικά προγράμματα, τα οποία παρέχουν στον χρήστη συμβουλές και προτάσεις.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή