Gadgets

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

PANASONIC

Φωτογραφική για αρχαρίους

Ιδανική για αρχαρίους είναι η νέα Lumix SZ8 της Panasonic, καθώς διαθέτει βελτιωμένες λειτουργίες που μπορούν να προσαρμόζουν αυτόματα τις ρυθμίσεις, ώστε να εξασφαλίζουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε οποιεσδήποτε συνθήκες λήψης. Λεπτή και ελαφριά, η νέα compact φωτογραφική μηχανή της ιαπωνικής εταιρείας είναι εφοδιασμένη με αισθητήρα CCD 16 Megapixel και υπερευρυγώνιο φακό 24 mm με ισχυρό οπτικό ζουμ 12x. Επίσης, η ιαπωνική εταιρεία «προίκισε» το καινούργιο της μοντέλο με μηχανισμό οπτικής σταθεροποίησης εικόνας και δέκτη Wi-Fi.

AOC

Σε ρόλο tablet μεγάλου μεγέθους

Με διαστάσεις 21,5 και 23,6 ίντσες και λειτουργικό Android, τα δύο νέα μοντέλα All-in-One της AOC αναλαμβάνουν τον ρόλο tablet μεγάλου μεγέθους, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν οπουδήποτε μέσα στο σπίτι –όπως στον πάγκο της κουζίνας ή στον καναπέ– για να αναπαράγουν multimedia, να δίνουν πρόσβαση στο Ιντερνετ και να «τρέχουν» παιχνίδια. Τα δύο μοντέλα διαθέτουν οθόνη αφής με πάνελ IPS, για να εξασφαλίζουν «ζωντανά» χρώματα και μεγάλες γωνίες θέασης, ενώ είναι εξοπλισμένα με τετραπύρηνο επεξεργαστή 1,6 GHz, μνήμη RAM 2 GB και ενσωματωμένο αποθηκευτικό χώρο 8 GB, ο οποίος επεκτείνεται με τη χρήση καρτών SD.

LOGITECH

Συμβατό με 225.000 συσκευές

Συμβατό με περισσότερες από 225.000 συσκευές από 5.000 μάρκες είναι το ασύρματο πληκτρολόγιο Harmony Smart Keyboard της Logitech, για να μπορεί ο χρήστης του να χειρισθεί από απόσταση σχεδόν οποιοδήποτε ηλεκτρονικό προϊόν διαθέτει: από το smartphone και το tablet, μέχρι την «έξυπνη» τηλεόραση και την παιχνιδοκονσόλα του.

SONY

Ακουστική εμπειρία ποιότητας

Συμβατό με αρχεία ήχου υψηλής ανάλυσης (High-Resolution Audio) είναι το νέο ηχοσύστημα MAP-S1 της Sony, προσφέροντας έτσι ακουστική εμπειρία πολύ καλύτερης ποιότητας από τα CD. Το ηχοσύστημα αποτελείται από ισχυρό ενισχυτή 100W, ραδιόφωνο και συσκευή αναπαραγωγής οπτικών δίσκων, ενσωματωμένα σε μια μονάδα με μικρό μέγεθος, ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε χώρο. Το MAP-S1 αναπαράγει αρκετά ακόμη φορμά αρχείων ήχου, όπως ΜΡ3, αναβαθμίζοντας μάλιστα την ποιότητά τους. Επίσης, συνδέεται με «έξυπνες» συσκευές και PC.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή