Χωρίς χρέωση οι ομαδικές βιντεοκλήσεις στο Skype

Χωρίς χρέωση οι ομαδικές βιντεοκλήσεις στο Skype

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δωρεάν είναι πλέον οι ομαδικές βιντεοκλήσεις έως και 10 ατόμων στο Skype, για τις οποίες έως σήμερα χρειαζόταν τουλάχιστον ένας χρήστης να έχει συνδρομή Skype Premium στην υπηρεσία της Microsoft.

Η νέα λειτουργία είναι ήδη διαθέσιμη στους υπολογιστές Windows (για την desktop έκδοση του Skype) και Mac, όπως και για την παιχνιδομηχανή Xbox One. Μάλιστα, για να τη χρησιμοποιήσει κανείς, δεν χρειάζεται να αναβαθμίσει το πρόγραμμα.

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; padding-top: 30px; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; height: auto; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

Σύμφωνα με δηλώσεις του στελέχους του Skype Phillip Snalune στο σάιτ τεχνολογίας The Next Web, οι δωρεάν ομαδικές βιντεοκλήσεις θα λανσαρισθούν στο μέλλον και στις «έξυπνες» συσκευές – δηλαδή στα tablet και smartphone που «τρέχουν» Windows Phone, Android, και iOS. Στο μέλλον, επίσης, η λειτουργία θα ενσωματωθεί και στην έκδοση του Skype για το «μοντέρνο» περιβάλλον των Windows 8.

Το The Next Web ρώτησε τον Snalune για το κατά πόσο με τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία η Microsoft θέλει να ανταγωνισθεί το Google Hangouts, το οποίο προσφέρει την ίδια δυνατότητα εδώ και χρόνια. Σύμφωνα ωστόσο με τον εκπρόσωπο, η κίνηση ήταν φυσιολογική εξέλιξη για την υπηρεσία, ενώ πολλοί χρήστες είχαν ζητήσει εδώ και καιρό να γίνει η συγκεκριμένη λειτουργία δωρεάν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή