Samsung Galaxy K zoom: Smartphone και φωτογραφική σε μία συσκευή

Samsung Galaxy K zoom: Smartphone και φωτογραφική σε μία συσκευή

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προηγμένες λειτουργίες smartphone με δυνατότητες λήψης κορυφαίας compact φωτογραφικής μηχανής συνδυάζει το Galaxy K zoom της Samsung. Η νέα συσκευή της κορεατικής εταιρείας διαθέτει επίσης premium και εργονομικό σχεδιασμό, ώστε να μπορεί να αντεπεξέλθει και στις δύο «αποστολές» του.

Όσον αφορά τον φωτογραφικό του «ρόλο», το Galaxy K zoom διαθέτει τεχνικά χαρακτηριστικά που εξασφαλίζουν πως ο χρήστης θα απαθανατίσει όλες τις σημαντικές του στιγμές με απόλυτη ευκρίνεια. Ειδικότερα, το Galaxy K zoom είναι εξοπλισμένο με την τεχνολογία φακού retracting, προσφέροντας οπτικό ζουμ 10x, αλλά και τον αισθητήρα 20.7 megapixel BSI CMOS για φωτογραφίες με υψηλή ευκρίνεια και λεπτομέρεια.

Σύμφωνα με τη Samsung, το νέο μοντέλο αποδίδει εξαιρετικά σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, ενώ συνοδεύεται από οπτικό σταθεροποιητή εικόνας (OIS), για να αντισταθμίζεται το όποιο τρέμουλο του χεριού. Επιπλέον, το Xenon Flash της συσκευής προσφέρει πιο έντονο φως από τα LED, βελτιώνοντας την ποιότητα της εικόνας με φυσική φωτεινότητα.

Η συσκευή ενσωματώνει κι άλλες προηγμένες λειτουργίες, όπως AF/AE Separation (Auto Focus/ Auto Exposure Separation) για ακρίβεια στην ισορροπία φωτός και ευκρίνειας,  Pro Suggest mode που προσφέρει 5 βελτιστοποιημένες ρυθμίσεις φίλτρου, Selfie Alarm που δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να παίρνουν selfies με ευκολία, καθώς και τη λειτουργία Object tracking για εύκολες και ευκρινείς λήψεις κινούμενων αντικειμένων.

Η κάθε λειτουργία διαθέτει εύκολο περιβάλλον χρήσης, προσφέροντας τη δυνατότητα στους χρήστες να τραβήξουν φωτογραφίες και βίντεο εύκολα, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, και με ποιότητα που κόβει την ανάσα.

Την ίδια στιγμή, το Galaxy K zoom προσφέρει όλες τις λειτουργίες που επιζητούν οι καταναλωτές από ένα Galaxy smartphone, όπως το Ultra Power Saving Mode που περιορίζει την κατανάλωση της μπαταρίας, το S Health Lite για προσωποποιημένες προπονητικές συμβουλές fitness και lifestyle, καθώς και την εφαρμογή Studio app, που δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να επεξεργαστούν τις φωτογραφίες και τα βίντεό τους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή