Στις 5 Μαΐου ξεκινά η διάθεση του Sony Xperia Z2 στην Ελλάδα

Στις 5 Μαΐου ξεκινά η διάθεση του Sony Xperia Z2 στην Ελλάδα

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από τις 5 Μαΐου 2014 θα ξεκινήσει η διάθεση του Sony Xperia Z2 στην Ελλάδα, με προτεινόμενη τιμή λιανικής 749 ευρώ. Το Xperia Z2 είναι η νέα "ναυαρχίδα" της ιαπωνικής εταιρείας, διατηρώντας από το Ζ1 τη σχεδίαση, αλλά και την ανθεκτικότητα στη σκόνη και το νερό.

Την ίδια στιγμή, διαθέτει νέα 5,2 ιντσών οθόνη IPS που, με όνομα Live Color LED, αποδίδει το μεγαλύτερο εύρος χρωμάτων σε «έξυπνη» συσκευή, σύμφωνα με τη Sony. Επίσης, παρόλο που η ανάλυση της κάμεράς του έχει παραμείνει στα 20,7 Megapixel, είναι το πρώτο smartphone της εταιρείας που δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη του να τραβά βίντεο σε υπερυψηλή ανάλυση. 

Όσον αφορά τις υπόλοιπες αναβαθμίσεις, ξεχωρίζει ο καινούριος επεξεργαστής (Snapdragon 801 2,3GHz), η μεγαλύτερη μνήμη RAM (3 GB) και η μπαταρία, η οποία έχει χωρητικότητα 3200mAh για να παρέχει κορυφαία αυτονομία στη συσκευή. 

Παράλληλα, το Ζ2 ενσωματώνει βελτιωμένα στερεοφωνικά ηχεία, ενώ υποστηρίζει τεχνολογία ψηφιακής εξουδετέρωσης θορύβου, για να μπορεί ο χρήστης να απολαμβάνει την αγαπημένη του μουσική από τα ακουστικά του, απερίσπαστος από τους ήχους του περιβάλλοντος. 

Τέλος, οι χρήστες επιλεγμένων συσκευών θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να ακούσουν πρώτοι το νέο άλμπουμ XSCAPE του βασιλιά της ποπ Michael Jackson, με 9 ακυκλοφόρητα κομμάτια, το οποίο θα προσφέρεται δωρεάν μέσω του Xperia Lounge app.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή