Το νέο άλμπουμ του Michael Jackson μαζί με το Sony Xperia Z2 αποκλειστικά στα καταστήματα «Γερμανός»

Το νέο άλμπουμ του Michael Jackson μαζί με το Sony Xperia Z2 αποκλειστικά στα καταστήματα «Γερμανός»

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη δυνατότητα να ανακαλύψουν το νέο 4G Smartphone Sony Xperia Z2 και να κατεβάσουν αποκλειστικά και δωρεάν το νέο άλμπουμ του Michael Jackson, Xscape, με 8 ακυκλοφόρητα τραγούδια και μαζί 1 ακόμη που δε θα βρουν πουθενά αλλού, δίνει στους επισκέπτες του το Δίκτυο Καταστημάτων «Γερμανός».

Η Sony Mobile γιορτάζει την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ του βασιλιά της ποπ από την Epic Records, και προσφέρει, αποκλειστικά στους επισκέπτες των καταστημάτων «Γερμανός» που θα αποκτήσουν το Xperia Z2, την ευκαιρία να κατεβάσουν δωρεάν το νέο άλμπουμ και να το ακούσουν σε συνθήκες στούντιο ηχογράφησης, σε μια νέα ξεχωριστή ακουστική εμπειρία.

Tο Xperia Z2 συνδυάζει τις καλύτερες τεχνολογίες της Sony σε οθόνη, ήχο, φωτογραφική μηχανή και βιντεοκάμερα. Διαθέτει μεγάλη οθόνη υψηλής ανάλυσης 5,2’’, δίνει τη δυνατότητα για μοναδικές λήψεις με τη βιντεοκάμερα 4Κ, ενώ με την ενσωματωμένη κάμερα των 20,7ΜP προσφέρει εικόνες με απαράμιλλη ευκρίνεια. Με το Xperia™ Z2 μπορεί κανείς να ακούσει τη μουσική του ακόμη και σε περιβάλλον με θόρυβο, χωρίς διακοπές, χάρη στην αναγνωρισμένη ψηφιακή τεχνολογία εξουδετέρωσης θορύβου. Αδιάβροχο  και ανθεκτικό στη σκόνη, το Xperia™ Z2 αποτελεί το ιδανικό Smartphone για όσους επιζητούν ασφάλεια, τεχνολογική αρτιότητα και design.

Το Sony Xperia Z2 διατίθεται στα καταστήματα «Γερμανός» στην τιμή των 749,90€ ή φθηνότερα με σύνδεση στα προγράμματα COSMOTE.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή