Το HTC ONE (Μ8) ήρθε στην ελληνική αγορά

Το HTC ONE (Μ8) ήρθε στην ελληνική αγορά

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κατέφθασε στην ελληνική αγορά, με προτεινόμενη τιμή λιανικής 719€, το νέο HTC One (M8). Διαθέσιμο σε γκρι χρώμα, το καινούριο κορυφαίο smartphone της ταϊβανέζικης εταιρείας  έρχεται με ακόμη ισχυρότερο επεξεργαστή (Snapdragon 801 2,3 GHz) και μνήμη RAM 2 GB. Επίσης, αντιμετωπίζει ένα από τα σημαντικότερα μειονεκτήματα του προηγούμενου HTC One, αφού είναι εξοπλισμένο με υποδοχή για κάρτες microSD, με συνέπεια η αποθηκευτική του ικανότητα να μπορεί να επεκταθεί έως και κατά 128 GB.

Έχοντας την ίδια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, η καινούρια «ναυαρχίδα» της HTC διαθέτει ελαφρώς μεγαλύτερη οθόνη (5 ίντσες), ανάλυσης Full HD και τεχνολογίας Super LCD 3. Παράλληλα, έρχεται με τη νέα κάμερα Duo, χάρις στην οποία μπορεί κανείς να αλλάζει την εστίαση των φωτογραφιών του μετά τη λήψη. Η κάμερα συμπληρώνεται από ένα «έξυπνο» φλας δύο χρωμάτων, το οποίο εξασφαλίζει την πιστότερη απόδοση των αποχρώσεων σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Σύμφωνα με την HTC, βελτιωμένες είναι επίσης οι επιδόσεις του κινητού στην απόδοση του ήχου, αποδίδοντας 25% πιο δυνατή ένταση σε σχέση με το προηγούμενο HTC One. Κάτι που οφείλει στα εξελιγμένα διπλά μπροστινά στερεοφωνικά ηχεία, όπως και στην αναβαθμισμένες τεχνολογίες που ενσωματώνει γι’ αυτό τον σκοπό.

Το smartphone ενσωματώνει τη νέα έκδοση Sense 6 του γραφικού περιβάλλοντος της HTC, η οποία μεταξύ άλλων περιλαμβάνει το ανανεωμένο HTC BlinkFeed, το οποίο είναι εμπλουτισμένο με περισσότερες πηγές ειδήσεων και «τροφοδοσίες» κοινωνικών δικτύων, ώστε με μια ματιά, σε ένα σημείο, ο χρήστης να μπορεί να ενημερώνεται για το περιεχόμενο που τον ενδιαφέρει.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή