Το Nokia X DS στα καταστήματα Wind

Το Nokia X DS στα καταστήματα Wind

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα καταστήματα WIND υποδέχονται το Nokia X DS, το πρώτο Nokia που υποστηρίζει εφαρμογές Android παράλληλα με τις πλέον δημοφιλείς υπηρεσίες της Microsoft. Και όλα αυτά μέσα από τη μοναδική εμπειρία του Fastlane, που δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να προσαρμόσει τη συσκευή του στις δικές του ανάγκες και απαιτήσεις.

Ειδικότερα, το Fastlane συγκεντρώνει τις εφαρμογές και τα παιχνίδια που ο χρήστης χρησιμοποιεί συχνά, την αγαπημένη του μουσική και τις πιο πρόσφατες δραστηριότητες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε ένα σημείο. 

Το Nokia X ξεχωρίζει για την οθόνη 4 ιντσών που διαθέτει, με την πολύ καλή ποιότητα εικόνας χάρη στη τεχνολογία IPS, αλλά  επίσης και για το λεπτό προφίλ του. Επιπλέον, μπορεί να αντεπεξέρχεται σε όλες τις δυσκολίες και να διατηρεί την εμφάνισή του αναλλοίωτη στο πέρασμα του χρόνου, καθώς δίνει τη δυνατότητα αλλαγής καλυμμάτων, ενώ η πρόσοψή .του καλύπτεται από γυαλί που το προστατεύει από τις γρατσουνιές.  

Στα πλεονεκτήματα του Nokia X συγκαταλέγονται παράλληλα η χαμηλή κατανάλωση μπαταρίας, οι δωρεάν χάρτες και πλοήγηση με τα HERE Maps & HERE Drive και η μεγάλη γκάμα χρωμάτων – πράσινο, κόκκινο, κίτρινο, λευκό και μαύρο.

Το νέο μοντέλο της Nokia πωλείται στα 129€, ενώ διατίθεται δωρεάν αν συνδυασθεί με συμβόλαιο W.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή