Epson: Νέοι inkjet εκτυπωτές για επιχειρήσεις

Epson: Νέοι inkjet εκτυπωτές για επιχειρήσεις

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τους νέους inkjet εκτυπωτές της σειράς WorkForce Pro, που απευθύνονται σε επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες, παρουσίασε η Epson σε εκδήλωση για τους εκπροσώπους του Τύπου. Τα δύο καινούρια μοντέλα είναι τα WorkForce Pro 5110 DW και 5620 DWF και χρησιμοποιούν τις καινοτομίες Precision Core και Micro Piezo. Έτσι, όπως ανάφερε ο Renato Vincenti, Marketing Development Manager της Epson Italia που παραβρέθηκε στη εκδήλωση, εγγυώνται μέγιστη απόδοση και υψηλή αντοχή.

Κατά την παρουσίαση, ο κ. Vincenti ανέλυσε τη στρατηγική της ιαπωνικής εταιρείας στην κατηγορία των επαγγελματικών εκτυπωτών, με την κυκλοφορία προϊόντων που βασίζονται αποκλειστικά στην τεχνολογία inkjet. Αν και μέχρι πρόσφατα η συγκεκριμένη κατηγορία ήταν σχεδόν ταυτισμένη με την τεχνολογία λέιζερ, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της εταιρείας τα μοντέλα inkjet κερδίζουν συνεχώς έδαφος, καθώς ολοένα και περισσότεροι καταναλωτές συνειδητοποιούν τα συγκριτικά τους οφέλη.

Μάλιστα, όπως υποστήριξε, οι καινοτομίες της ιαπωνικής εταιρείας μεγιστοποιούν αυτά τα οφέλη στα δικά της μοντέλα, με συνέπεια οι εκτυπωτές της Epson να έχουν μικρότερο κόστος λειτουργίας και λιγότερα αναλώσιμα που χρειάζονται εγκατάσταση. Επίσης, είναι λιγότερο ενεργοβόροι από έναν λέιζερ εκτυπωτή.

Στην περίπτωση των WorkForce Pro 5110 DW και 5620 DWF, τα παραπάνω χαρακτηριστικά «μεταφράζονται» σε έως και 80% λιγότερη ενεργειακή κατανάλωση και μέχρι και 50% χαμηλότερο κόστος εκτύπωσης. Την ίδια στιγμή, οι δύο εκτυπωτές είναι εξοπλισμένοι με όλα τα χαρακτηριστικά που χρειάζονται οι εταιρικοί χρήστες, ενώ υποστηρίζουν εφαρμογές που δίνουν την ευελιξία «επικοινωνίας»  με οποιαδήποτε «έξυπνη» συσκευή.

Στην ίδια εκδήλωση, η Epson παρουσίασε τους L1300 και L1800, δύο νέα μοντέλα της σειράς InkTank System με ενσωματωμένα δοχεία μελάνης για Α3 εκτυπώσεις. Οι δύο εκτυπωτές προσφέρουν πολύ χαμηλό κόστος και εύκολες εκτυπώσεις σε φωτογράφους και μικρές επιχειρήσεις.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή