Η Ιnfo Quest φέρνει τις συσκευές υγείας της iHealth στην Ελλάδα

Η Ιnfo Quest φέρνει τις συσκευές υγείας της iHealth στην Ελλάδα

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα καινοτόμα προϊόντα υγείας και σωματικής φροντίδας της iHealth, που αξιοποιούν την mobile τεχνολογία,  διαθέτει στην Ελληνική αγορά η Info Quest Technologies.

Η χρήση συσκευών για τον ατομικό έλεγχο διαφόρων παραμέτρων σχετικών με την υγεία, όπως η πίεση, το βάρος κα, δεν είναι κάτι νέο στην αγορά.   Η πρόκληση στην οποία απαντούν τα προϊόντα της iHealth με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, είναι η δυνατότητα καταγραφής,  αρχειοθέτησης, αξιολόγησης και διαμοιρασμού όλων αυτών των ζωτικών παραμέτρων, εύκολα και απλά .

Οι συσκευές της iHealth εκτείνονται σε ευρεία γκάμα, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται ασύρματα πιεσόμετρα μπράτσου και καρπού, ασύρματος μετρητής γλυκόζης για διαβητικούς και ασύρματη ζυγαριά μπάνιου. Όλες οι συσκευές έχουν εξαιρετική σχεδίαση, ενώ είναι φορετές και συνδέσιμες με mobile συσκευές, μέσω App  σε Android και iOS περιβάλλοντα, έτσι ώστε να καταγράφονται και να παρακολουθούνται οι ενδείξεις τους. Επιπλέον, είναι πολύ φιλικές στη χρήση τους, επιτρέποντας στους χρήστες να κατανοήσουν καλύτερα την υγεία τους και να τη διαχειριστούν πιο αποτελεσματικά, μετρώντας και παρακολουθώντας τους δείκτες υγείας τους.

Τα προϊόντα της iHealth διατίθενται στα Apple Premium Reseller καταστήματα iStorm, στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.you.gr, καθώς και σε επιλεγμένο δίκτυο συνεργατών  της Info Quest Technologies σε όλη την Ελλάδα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή