Η Samsung πρωταγωνίστησε στην πασαρέλα των Mi-Ro‏

Η Samsung πρωταγωνίστησε στην πασαρέλα των Mi-Ro‏

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Samsung Galaxy S5 και η σειρά Gear εμφανίστηκαν στην πασαρέλα της Pre Fall 2014 συλλογής των Mi-Ro, συνδυάζοντας τις διαχρονικές λιτές γραμμές της κολεξιόν σε έντονα μεταλλικά χρώματα, με την υψηλή τεχνολογία.   

Οι έντονες αποχρώσεις, τα διαφορετικά υφάσματα και οι λαμπερές εμφανίσεις, σε συνδυασμό με το glam look και την ποικιλία των χρωμάτων του Galaxy S5 και της σειράς Gear, συνέθεσαν μοναδικές προτάσεις κομψής εμφάνισης και διαχρονικού στυλ.  

Η κυρία Αναστασία Αδάμ, Mobile Marketing Manager στη Samsung Electronics Hellas δήλωσε σχετικά: «To Samsung Galaxy S5 και η νέα σειρά Gear ήταν ανάμεσα στα πιο hot αξεσουάρ της φθινοπωρινής κολεξιόν των Mi-Ro, προϊόντα μοναδικά σχεδιασμένα για να καλύψουν τις ανάγκες του σύγχρονου lifestyle. Το glam look και τα ανανεωμένα χρώματα του Galaxy S5, σε συνδυασμό με τις νέες προτάσεις των σχεδιαστών, ενδυναμώνουν τη σχέση ανάμεσα στη μόδα και την τεχνολογία».

Μέσα από τη συνεργασία της με το σχεδιαστικό δίδυμο των Mi-Ro, η εταιρεία αναδεικνύει πως η μόδα, η τεχνολογία και η επικοινωνία είναι ανάγκες που αλληλοσυμπληρώνονται, διευκολύνοντας την καθημερινότητα των χρηστών.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή