Gadgets

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

SAMSUNG

Νέα εμπειρία στις τηλεοράσεις

Χάρις στο κυρτό σχήμα τους, οι καινούργιες τηλεοράσεις Curved TV της Samsung ακολουθούν την καμπυλότητα του ανθρώπινου ματιού, φέρνοντας έτσι στο σαλόνι μια εντελώς νέα και καθηλωτική εμπειρία ψυχαγωγίας, η οποία «βυθίζει» τον τηλεθεατή στην πλοκή αυτού που παρακολουθεί. Οι Curved TV αποτελούνται από τη σειρά HU8500, με μοντέλα υπερυψηλής ευκρίνειας 66 και 55 ιντσών, και τη σειρά H8000 που περιλαμβάνει τρία Full HD μοντέλα 65, 55 και 48 ιντσών. Ολες οι TV βρίσκονται ήδη στην ελληνική αγορά.

WIND-PUBLIC

Οκταπύρηνο στα 299 ευρώ

Η Wind και τα καταστήματα Public διαθέτουν κατ’ αποκλειστικότητα και στα 299 ευρώ το Ascend G750 της Huawei, το πρώτο οκταπύρηνο smartphone στην Ελλάδα. Το G750 ανταποκρίνεται ταχύτατα σε κάθε περίπτωση, χάρις στον οκτώ πυρήνων επεξεργαστή του MediaTek MT6592 και τη μνήμη RAM 2 GB, ενώ δέχεται 2 κάρτες SIM. Τα υποσυστήματά του συμπληρώνονται από την 5,5’’ ιντσών IPS οθόνη, ανάλυσης HD, τις δύο κάμερες 13 και 5 Megapixel, και τον αποθηκευτικό χώρο των 8 GB, ο οποίος επεκτείνεται με κάρτες microSD.

PANASONIC

Κινητό και σταθερό μαζί

Τον διπλό ρόλο του «έξυπνου» κινητού και του ασύρματου σταθερού τηλεφώνου αναλαμβάνει το νέο Gryphone (KX-PRX150) της Panasonic. Διαθέτοντας οθόνη αφής 3,5 ιντσών, GPS και υποδοχή για κάρτα SIM, το Gryphone είναι ένα πλήρες smartphone με λειτουργικό Android (4.0.4), υποστηρίζοντας λειτουργίες όπως το σερφάρισμα στο Ιντερνετ μέσω Wi-Fi ή 3G, την πλοήγηση, ή την εγκατάσταση εφαρμογών από το Google Play. Οταν όμως ο κάτοχός του βρίσκεται στο σπίτι, μπορεί επίσης από την ίδια συσκευή να απαντά και να πραγματοποιεί κλήσεις μέσω της σταθερής τηλεφωνικής του γραμμής.

LENOVO

ΤhinkPad 8 για επαγγελματίες

Το «παρών» και στην Ελλάδα δίνει το ΤhinkPad 8 της Lenovo, ένα μικρό επαγγελματικό tablet με Windows 8, το οποίο προορίζεται για επαγγελματίες που θέλουν να συμπληρώσουν με μια φορητή συσκευή το βασικό μηχάνημα που χρησιμοποιούν. Γι’ αυτό τον σκοπό, το ΤhinkPad 8 είναι εφοδιασμένο με μία αρκετά φωτεινή οθόνη 8,3 ιντσών, ανάλυσης 1200 x 800 pixel, επεξεργαστή Intel Atom και μπαταρία που του εξασφαλίζει 8 ώρες πλήρους λειτουργίας. Επίσης, έρχεται με προεγκατεστημένες αρκετές εφαρμογές προστασίας των αποθηκευμένων δεδομένων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή