Δωροεπιταγές από τα καταστήματα SEPHORA με κάθε Samsung NX mini

Δωροεπιταγές από τα καταστήματα SEPHORA με κάθε Samsung NX mini

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Samsung συνεργάζεται με τα καταστήματα SEPHORA για την πιο καλοκαιρινή και «πολύχρωμη» προσφορά, εξασφαλίζοντας με κάθε αγορά μίας φωτογραφικής μηχανής NX mini δωροεπιταγές από τα καταστήματα SEPHORA.

Συγκεκριμένα, με την αγορά μιας NX mini με φακό 9mm, από συνεργαζόμενα καταστήματα ηλεκτρονικών και φωτογραφικών ειδών (Αλυσίδα καταστημάτων Κωτσόβολος, Public, Πλαίσιο, Media Markt και αα-digitalphoto.gr), κερδίζετε μία δωρο-επιταγή αξίας 80 ευρώ από τα καταστήματα SEPHORA, ενώ με την αγορά μιας NX mini με φακό 9-27mm, μία δωρο-επιταγή αξίας 100 ευρώ. Οι δωρο-επιταγές μπορούν να εξαργυρωθούν σε οποιοδήποτε κατάστημα SEPHORA σε όλη την Ελλάδα.

Ο κομψός σχεδιασμός της NX mini την καθιστά ιδιαίτερα λεπτή και ελαφριά και σε συνδυασμό με τη μοναδικής ποιότητας εικόνα, αποτελεί την ιδανική φωτογραφική μηχανή για να απαθανατίζετε τις αγαπημένες σας στιγμές με υψηλή ευκρίνεια. Διαθέτει premium μεταλλικό σώμα με πολυτελές δερμάτινο τελείωμα, και σε συνδυασμό με πέντε διαφορετικές χρωματικές επιλογές (άσπρο, ροζ, βεραμάν, καφέ και μαύρο), συμπληρώνει κάθε στυλ. Με δυνατότητες συνδεσιμότητας NFC και Wi-Fi, οι χρήστες μπορούν να τραβήξουν υπέροχες φωτογραφίες, τις οποίες μοιράζονται εύκολα και άμεσα με τους φίλους τους.

Η NX mini διαθέτει οθόνη αφής 3 ιντσών που μπορεί να αναστραφεί 180 μοίρες, απαθανατίζοντας φωτογραφίες σε απόσταση «χεριού». Επιπλέον η νέα λειτουργία Wink shot δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να τραβήξει φωτογραφία, χωρίς να χρειάζεται να πατήσει το κουμπί. Μόνο με ένα χαμόγελο, η φωτογραφική μηχανή τραβάει τη φωτογραφία αυτόματα.

Η προσφορά ισχύει από τις 16 Ιουνίου έως τις 31 Αυγούστου 2014. Οι αναλυτικοί όροι συμμετοχής βρίσκονται στο www.nxmini.gr. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή