ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το Public Blog διακρίθηκε στα Digital Media Awards 2014

to-public-blog-diakrithike-sta-digital-media-awards-2014-2031417

Το blog των καταστημάτων Public, http://blog.public.gr/, απέσπασε το αργυρό βραβείο στην κατηγορία Thematic Blogs  στα Βραβεία Digital Media 2014. Η τελετή απονομής έγινε την Πέμπτη, 19 Ιουνίου στο Gazarte.

Τα βραβεία Digital Media 2014, που διοργανώθηκαν για πρώτη φορά από τη Boussias Communications και το Marketing Week, αναγνωρίζουν και επιβραβεύουν τις βέλτιστες πρακτικές στο χώρο των ψηφιακών και διαδικτυακών εκδόσεων ανεξαρτήτως πλατφόρμας, και αναμένεται να γίνουν θεσμός.

Με μοντέρνο design, εύκολη πλοήγηση και πλούσιο περιεχόμενο, το Public blog ξεκίνησε το 2014 και ενδυνάμωσε ακόμη περισσότερο τη διαδικτυακή παρουσία των Public! Όλα τα τελευταία νέα από τον χώρο της μουσικής, του πολιτισμού, του βιβλίου, του σινεμά και της τεχνολογίας, νέες κυκλοφορίες, αξιολογήσεις προϊόντων, οδηγοί χρήσης, προσφορές, διαγωνισμοί, videos, podcasts και όλες οι εκδηλώσεις των Public, ο επισκέπτης θα τα βρει στο Public blog! 

Το Public blog διαθέτει όμως και exclusive περιεχόμενο από τους Public bloggers: συγγραφείς, καλλιτέχνες, μουσικοί έχουν μοιραστεί με το κοινό του Public blog ανέκδοτα αποσπάσματα του έργου τους και προσωπικές στιγμές δημιουργικότητας!

Για περισσότερες ειδήσεις και νέα με περιεχόμενο, συντονιστείτε στο Public blog!