Gadgets

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

HUAWEI

Smartphone δυναμίτης

Παρά την 5 ιντσών οθόνη του, το Ascend P7 της Huawei μπορεί να χρησιμοποιηθεί σχετικά άνετα με ένα χέρι, κάτι που οφείλει στο μόλις 6,5 χιλιοστά πάχος του και στο βάρος των 123 γραμμαρίων. Με λειτουργικό Android, το smartphone της κινεζικής εταιρείας είναι εφοδιασμένο με τετραπύρηνο επεξεργαστή HiSilicon Kirin 910T, μνήμη RAM 2GB, ενσωματωμένο αποθηκευτικό χώρο 16 GB, υποδοχή για κάρτες microSD και κύρια κάμερα 13 Megapixel.

LG

Νέα ταμπλέτα 7 ιντσών

Διαθέσιμο και  στην ελληνική αγορά  είναι το G Pad 7.0  της LG,  η  νέα  ταμπλέτα 7 ιντσών της κορεατικής εταιρείας που,  με τη  βοήθεια της τεχνολογίας QPair 2.0, μπορεί μέσω Bluetooth να επικοινωνεί με άλλες «έξυπνες» συσκευές Android, ώστε για παράδειγμα  ο κάτοχός  του να μπορεί να εκτρέπει τις εισερχόμενες κλήσεις από το smartphone του στο G Pad 7.0 και να τις απαντάει από το tablet. Το νέο μοντέλο είναι εξοπλισμένο  με τετραπύρηνο  επεξεργαστή  1,2 GHz, μνήμη  RAM 1 GB και  οθόνη 7 ιντσών  τεχνολογίας True IPS.

AOC

Οθόνη υπερυψηλής ευκρίνειας

Το u2868Pqu είναι η νέα πρόταση της AOC στην κατηγορία των Ultra HD μόνιτορ, που σύμφωνα με την εταιρεία απευθύνεται σε αρχιτέκτονες, μηχανικούς και όλους τους υπόλοιπους επαγγελματίες που χρειάζονται μια οθόνη υπερυψηλής ευκρίνειας για τη δουλειά τους. Το 28 ιντσών μόνιτορ έχει πάνελ ΤΝ με ρυθμό ανανέωσης 60 Hz, ενώ διαθέτει μια αρκετά μεγάλη ποικιλία από υποδοχές (DisplayPort, HDMI, USB 3.0), για σύνδεση με υπολογιστές και περιφερειακά.

SAMSUNG

Εξυπνο ρολόι για κάθε μέρα

Χάρις στο Android Wear, την έκδοση του λειτουργικού της Google ειδικά για smartwatch, το νέο «έξυπνο»  ρολόι  Samsung Gear Live της Samsung δέχεται φωνητικές εντολές, ενώ επίσης προβάλλει στην οθόνη του σε πραγματικό χρόνο πληροφορίες και προτάσεις σχετικές με τις καθημερινές συνήθειες του χρήστη. Το Samsung Gear Live είναι ανθεκτικό στο νερό και τη σκόνη και διαθέτει οθόνη Super AMOLED για υψηλή ευκρίνεια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή