Gadgets

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΤΟSHIBA

Και tablet και notebook

Το Satellite Click 2 Pro P30W είναι η νέα πρόταση της Toshiba στα «υβριδικά» PC, αφού, χάρις στο αποσπώμενο πληκτρολόγιό του, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κανονικό notebook, αλλά και ως tablet. Το καινούργιο μοντέλο της είναι εξοπλισμένο με οθόνη αφής 13,3 ιντσών, ανάλυσης Full HD και τεχνολογίας IPS, επεξεργαστή Intel Core 4ης γενιάς, RAM έως 8 GB και σκληρό δίσκο SSD μέχρι 256 GB. Με μεγάλη γκάμα θυρών, το P30W έχει αυτονομία έως και 6 ώρες, ενώ διατίθεται και ενισχυμένο πληκτρολόγιο.

PHILIPS

Οθόνη 28 ιντσών υψηλής ευκρίνειας

Ασυναγώνιστη λεπτομέρεια και ευκρινή εικόνα προσφέρει η 28 ιντσών οθόνη 4K UltraClear UHD της Philips, η οποία θα κυκλοφορήσει αυτές τις ημέρες στην Ελλάδα στα 599 ευρώ και υποστηρίζει υπερυψηλή ευκρίνεια, διαθέτοντας τετραπλάσιο αριθμό pixel από ένα μόνιτορ Full HD. Με μεγάλη φωτεινότητα και χρόνο απόκρισης 1 ms, η οθόνη υποστηρίζει τη λειτουργία MultiView, που επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν το περιεχόμενο δύο πηγών ταυτόχρονα.

EPSON

Εκτυπωτής για μικρές εταιρείες

Κατέφθασε και στην Ελλάδα ο εκτυπωτής L1800 της Epson, ο οποίος προορίζεται για μικρές επιχειρήσεις και επαγγελματίες που χρειάζεται να εκτυπώνουν φωτογραφίες και έγχρωμα κείμενα με υψηλή ποιότητα και σε μεγέθη έως Α3. Ο L1800 συνδυάζει την τεχνολογία Micro Piezo με το Ink Tank System, δηλαδή το ενσωματωμένο σύστημα δοχείων μελάνης για έξι χρώματα, το οποίο εξασφαλίζει επίσης οικονομία στις εκτυπώσεις. Μάλιστα, τα μελάνια που περιλαμβάνει η συσκευασία του L1800 επαρκούν για 1.500 έγχρωμες φωτογραφίες.

ADIDAS

«Εξυπνο» περικάρπιο

Το miCoach Fit Smart είναι το νέο «έξυπνο» περικάρπιο της Adidas, το οποίο αναλαμβάνει διάφορα βιομετρικά δεδομένα αυτού που το φοράει, όπως τις θερμίδες που κατανάλωσε, τους σφυγμούς και την απόσταση που διήνυσε. Οπως και η ώρα, αρκετές από αυτές τις ενδείξεις προβάλλονται στην οθόνη της συσκευής, ενώ όλες συγκεντρώνονται στην εφαρμογή που έχει αναπτύξει η Adidas.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή