Gadgets

1' 53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΑΠΟ ΤΗΝ NVIDIA

Μια ταμπλέτα για βιντεοπαιχνίδια

«Κομμένη και ραμμένη» στις απαιτήσεις των βιντεοπαιχνιδιών είναι η νέα ταμπλέτα Nvidia Shield Tablet που παρουσίασε πρόσφατα η Nvidia, αφού στο εσωτερικό της βρίσκεται ο πανίσχυρος επεξεργαστής Tegra K1 και μνήμη RAM 2 GB. Το tablet έχει οθόνη 8’’ Full HD, εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 32 GB και στερεοφωνικά ηχεία υψηλής απόδοσης, ενώ σε αυτό βρίσκεται προεγκατεστημένη η τελευταία έκδοση του λειτουργικού της Google (Android KitKat). Είναι συμβατό με το ασύρματο χειριστήριο Shield και, μεταξύ άλλων, μπορεί να συνδεθεί στην τηλεόραση, μεταφέροντας έτσι τη δράση σε μεγαλύτερη οθόνη.

BRAVIA S90

«Αγκαλιάζουν» το βλέμμα του θεατή

Συνδυάζοντας το κυρτό προφίλ με την υπερυψηλή ευκρίνεια, οι νέες τηλεοράσεις BRAVIA S90 της Sony υπόσχονται μια ανεπανάληπτη τηλεοπτική εμπειρία που «αγκαλιάζει» το βλέμμα του θεατή, μεταφέροντάς τον έτσι στο κέντρο της δράσης. Η σειρά αποτελείται από δύο μοντέλα 75 και 65 ιντσών, τα οποία χάρις στην τεχνολογία 4K X-Reality PRO της ιαπωνικής εταιρείας μπορούν να αναβαθμίζουν οποιοδήποτε βίντεο σε Ultra HD, αποδίδοντάς το έτσι σε τετραπλάσια ανάλυση από το Full HD. Επίσης, με το σύστημα ηχείων Multi-angle Live Speaker 4.2 καναλιών της ιαπωνικής εταιρείας, αποδίδουν ήχο surround 360 μοιρών, που «πλημμυρίζει» τον θεατή από κάθε κατεύθυνση.

G3 s

Νέα πρόταση από την LG

Η LG ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες το G3 s, ένα νέο smartphone που κατατάσσεται στη μεσαία κατηγορία και το οποίο δανείζεται τη σχεδίαση και ορισμένα τεχνικά χαρακτηριστικά από το G3, την τελευταία «ναυαρχίδα» της κορεατικής εταιρείας στα «έξυπνα» κινητά. Ετσι, όπως και το G3, το G3 s διαθέτει σύστημα αυτόματης εστίασης με λέιζερ για γρήγορες φωτογραφικές λήψεις με την κάμερα των 8 Megapixel, όπως και υλικά κατασκευής που δίνουν αίσθηση μετάλλου στο χέρι. Παράλληλα, είναι εφοδιασμένο με οθόνη IPS 5 ιντσών, τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 400, μνήμη RAM 1 GB, και μπαταρία 2.540 mAh.

ΑΠΟ ΤΗ ΥΑΜΑΗΑ

Ενα blu-ray που ξεχωρίζει

Η συμβατότητα με μεγάλη ποικιλία φορμά βίντεο είναι το χαρακτηριστικό που κάνει το blu-ray player Aventage BD-A1040 της Yamaha να ξεχωρίζει, αφού το νέο μοντέλο της εταιρείας μπορεί να αναπαράγει, μεταξύ άλλων, δίσκους blu-ray 3D και SACD, όπως και αρχεία H.264, MPEG TS, MPEG-4, VOB και DivX Plus HD. Επίσης, το καινούργιο blu-ray player παρέχει στον κάτοχό του μεγάλη ευελιξία στην ασύρματη συνδεσιμότητα, χάρις στον ενσωματωμένο δέκτη Wi-Fi και τις τεχνολογίες Bluetooth και Miracast.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή