Το νέο Xbox One στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Το νέο Xbox One στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η νέα, εξελιγμένη κονσόλα της Microsoft, Xbox One, έρχεται στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ για να προσφέρει μια νέα εποχή παιχνιδιών και ψυχαγωγίας, όπου τα παιχνίδια γίνονται πιο ρεαλιστικά από ποτέ. Με πλήρως ανανεωμένο σχεδιασμό, καλύτερο σύστημα εύρεσης συμπαικτών, κινηματογραφική αίσθηση και κορυφαία τεχνολογία εικόνας και κίνησης.

Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ φέρνει στους πελάτες του το προηγμένο Xbox One για να απολαύσουν μια ανανεωμένη εμπειρία gaming και διασκέδασης, με τους καλύτερους τίτλους παιχνιδιών της χρονιάς όπως το “Call of Duty: Advanced Warfare”, το “Sunset Overdrive” και το “FIFA 15”. Το Xbox One συνδυάζει αρμονικά το παιχνίδι, το multiplayer, την τηλεόραση και τη διασκέδαση, όλα μαζί σε μια κονσόλα.

Με νέο ασύρματο χειριστήριο και αισθητήρα kinect 2.0 που διαβάζει γρηγορότερα και με μεγαλύτερη ακρίβεια τις κινήσεις μας, το Xbox One διαθέτει, επίσης, 8πύρηνο επεξεργαστή και κάρτα γραφικών ικανή να τρέξει τελευταίας γενιάς παιχνίδια. Είναι εξοπλισμένο με ασύρματο δέκτη Wi-Fi, θύρες εισόδου/εξόδου HDMI, Blu-ray drive, έχει εγκατεστημένο σκληρό δίσκο 500GB, ενώ ενσωματώνει και 8GB μνήμη RAM για ταχύτατο multitasking μεταξύ των εφαρμογών.

Το Xbox One διατίθεται στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, από τις 5 Σεπτεμβρίου, στα 399€  στο πακέτο Xbox One 500GB + Forza Motorsport 5 + FIFA 15 και στα 429€ με το πακέτο Xbox One 500GB + Destiny + Forza Motorsport 5. Οι λάτρεις του gaming μπορούν να προ-παραγγείλουν τη νέα κονσόλα στην ιστοσελίδα της ΓΕΡΜΑΝΟΣ, στο www.germanos.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή