IFA 2014: Tablet 7’’ με Windows στα 139 ευρώ από την Toshiba

IFA 2014: Tablet 7’’ με Windows στα 139 ευρώ από την Toshiba

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΒΕΡΟΛΙΝΟ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ. Ένα αρκετά προσιτό tablet 7 ιντσών με το λειτουργικό της Microsoft παρουσίασε η Toshiba. Ο λόγος για το Encore Mini, το οποίο θα πωλείται στα 139 ευρώ στην Ελλάδα, όπου αναμένεται να καταφθάσει πριν από τα Χριστούγεννα.

Η «ταμπλέτα» βασίζεται στην έκδοση “Windows 8.1 με Bing”, κάτι που σημαίνει πως έρχεται με προεγκατεστημένες τις υπηρεσίες της αμερικανικής εταιρείας, τις οποίες βέβαια ο χρήστης του μπορεί ανά πάσα στιγμή να αντικαταστήσει με αυτές που εκείνος προτιμά.

Το νέο προϊόν της Toshiba είναι επίσης εξοπλισμένο με οθόνη ανάλυσης 1.024 x 600 pixel, επεξεργαστή Intel Atom Z3745 και RAM 1 GB. Διατίθεται με 1 χρόνο δωρεάν συνδρομής του Office 365, το οποίο ο αγοραστής του μπορεί σε αυτό το χρονικό διάστημα να εγκαταστήσει και σε ένα δεύτερο μηχάνημα.

Στη γερμανική πρωτεύουσα η Toshiba έδειξε παράλληλα τη σειρά U στην κατηγορία των τηλεοράσεων, οι οποίες υποστηρίζουν υπερυψηλή ευκρίνεια και θα κυκλοφορήσουν το 2015.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή