Ξεκίνησε σήμερα η διάθεση του Xbox One στην Ελλάδα

Ξεκίνησε σήμερα η διάθεση του Xbox One στην Ελλάδα

1' 40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Άρχισε σήμερα η διάθεση του Xbox One στην Ελλάδα, της παιχνιδοκονσόλας της Microsoft για την οποία η εταιρεία έχει εξασφαλίσει αρκετά αποκλειστικά βιντεογκέιμ. Έτσι, οι λάτρεις των παιχνιδιών θα μπορούν φέτος να απολαύσουν τίτλους όπως τους “Forza Motorsport 5 ,” Dead Rising 3”, “Ryse: Son of Rome”, “Call of Duty: Ghosts” και “Battlefield 4”.

Ξεκινώντας από 399€, κάθε συσκευασία Xbox One περιλαμβάνει την κονσόλα— η οποία διαθέτει σκληρό δίσκο χωρητικότητας 500GB, Blu-ray player και ενσωματωμένο Wi-Fi — ένα ασύρματο τηλεχειριστήριο και μια δοκιμαστική συνδρομή για τα νέα μέλη, διάρκειας 14 ημερών, στο Xbox Live Gold.

Επίσης, από σήμερα θα είναι διαθέσιμο και το Xbox One με τον αισθητήρα του Kinect στην τιμή των 499€. Όσοι επιλέξουν αυτή την έκδοση θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν μια μεγάλη γκάμα παιχνιδιών, καθώς και να απολαύσουν μοναδικές εμπειρίες ψυχαγωγίας που μόνο το Xbox μπορεί να προσφέρει. Ανάμεσα σε αυτά περιλαμβάνονται  η δυνατότητα χρήσης των κινήσεων των χεριών, βιομετρικό sign-in, βιντεοκλήσεις μέσω Skype και  προσωποποίηση.

Ανάμεσα στις υπόλοιπες λειτουργίες που υποστηρίζει η κονσόλα στην Ελλάδα ξεχωρίζουν:

•        Game DVR/Upload. Με τη δυνατότητα του Game DVR, μπορείτε να αποθανατίσετε  και να καταγράψετε τα καλύτερα στιγμιότυπα των παιχνιδιών σας, με το Upload Studio να καθιστά πιο εύκολo να τα επεξεργαστείτε και να τα μοιραστείτε με την υπόλοιπη κοινότητα. Έχετε τη δυνατότητα να αποθανατίσετε τα τελευταία 30 δευτερόλεπτα του gameplay και στη συνέχεια να τα μοιραστείτε με τους φίλους σας.

•        Εφαρμογές. Με το ειδικά σχεδιασμένο για το Xbox One, Skype, θα έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιείτε video chat και ταυτόχρονα και για πρώτη φορά, group chat με τους φίλους σας, μέσω της τηλεόρασης, με εκπληκτική υψηλή ευκρίνεια. Επιπλέον, θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στον Internet Explorer και στο OneDrive, με την τηλεόραση και το παιχνίδι να λειτουργούν σαν ένα. Επίσης, την ώρα που παίζετε, μπορείτε να κάνετε snapping των apps όπως το Twitch, Machinima and IGN.

•        Τηλεόραση στο Xbox One. Παρακολουθήστε τηλεόραση από την καλωδιακή ή το δορυφορικό set-top box μέσω του Xbox One με τη χρήση HDMI-pass through.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή