IFA 2014: Η LG ανακοίνωσε OLED TV υπερυψηλής ευκρίνειας και smartwatch με κυκλική οθόνη

IFA 2014: Η LG ανακοίνωσε OLED TV υπερυψηλής ευκρίνειας και smartwatch με κυκλική οθόνη

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΒΕΡΟΛΙΝΟ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ. Οι τηλεοράσεις που συνδυάζουν τα πάνελ OLED με την αναπαραγωγή περιεχομένου υπερυψηλής ανάλυσης ήταν ένας από τους βασικούς «πρωταγωνιστές» στην παρουσίαση της LG στο Βερολίνο. Χάρις στην τεχνολογία OLED, τα μοντέλα αυτά έχουν εξαιρετικά λεπτό σχήμα και εντυπωσιακό λόγο αντίθεσης, ενώ η υποστήριξη Ultra HD βίντεο εγγυάται εξαιρετικά ευκρινή εικόνα, με πρωτόγνωρη λεπτομέρεια.

Ο κορεατικός κολοσσός έδειξε επίσης στην έκθεση ένα OLED εύκαμπτο μοντέλο, το οποίο μπορεί να μεταβάλλει το προφίλ του από καμπύλο σε επίπεδο, για να προσφέρει την καλύτερη εμπειρία τηλεθέασης ανάλογα με το προβαλλόμενο περιεχόμενο. Επίσης, παρουσίασε Ultra HD τηλεοράσεις με πάνελ LCD IPS, για ευρείες γωνίες θέασης, οι οποίες καλύπτουν μια μεγάλη γκάμα μεγεθών (49, 55, 65, 79, 84, 98 και 105 ίντσες). Και έδωσε μια «πρόγευση» για το απώτερο μέλλον της τηλεόρασης, παρουσιάζοντας ένα πρωτότυπο μοντέλο 98 ιντσών με ανάλυση 8Κ, η οποία είναι 16 φορές μεγαλύτερη από τη Full HD και 4 φορές μεγαλύτερη από τη 4K. 

Όσον αφορά τον τομέα των wearable, στο περίπτερο της εταιρείας υπήρχε το G Watch R, ένα «έξυπνο» ρολόι κυκλικού σχήματος, με οθόνη τεχνολογίας P-OLED (Plastic OLED) και λειτουργικό Android Wear.

Τέλος, η εταιρεία ανακοίνωσε τρία νέα smartphone, τα G3 S, G Vista και G3 Stylus. Η κάμερα του G3s διαθέτει την τεχνολογία αυτόματης εστίασης που έχει και το G3,  ενώ η οθόνη του είναι 5 ιντσών. Το μοντέλο G Vista έχει οθόνη 5,7 ιντσών, ενώ το 5,5’’ G3 Stylus έρχεται με γραφίδα Rubberdium, για τη σύνταξη χειρόγραφων σημειώσεων και τη δημιουργία σχεδίων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή