Τα iPhone 6 και iPhone 6 Plus άμεσα στην Ελλάδα από τη Vodafone‏

Τα iPhone 6 και iPhone 6 Plus άμεσα στην Ελλάδα από τη Vodafone‏

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα νέα iPhone 6 και iPhone 6 Plus αναμένονται σύντομα στην Ελλάδα από τα καταστήματα Vodafone και το vodafone.gr

Η Apple αποκάλυψε σήμερα τα δύο νέα μοντέλα iPhone 6  με οθόνη 4,7” και iPhone 6 Plus με οθόνη 5,5”, τα οποία θα είναι άμεσα διαθέσιμα στην Ελληνική αγορά από τα καταστήματα Vodafone και το vodafone.gr.

Οι συνδρομητές Vodafone που θα επιλέξουν ένα από τα δύο νέα μοντέλα iPhone 6 και iPhone 6 Plus,  θα μπορούν να συνδυάσουν τις πρωτοποριακές τους δυνατότητες με τη μοναδική εμπειρία mobile internet υψηλής ποιότητας, μέσα από το γρήγορο και αξιόπιστο 3G και 4G δίκτυο της.Όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν ένα από τα νέα iPhone 6 και iPhone 6 Plus, θα μπορούν πολύ σύντομα να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, με την εγγραφή τους στο vodafone.gr.

Στα καταστήματα Vodafone, αλλά και στη σελίδα του Vodafone eshop από σήμερα όλοι μπορούν να βρουν μια μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ για τα νέα iPhone 6 και iPhone 6 plus και να επιλέξουν αυτό που ταιριάζει στο προσωπικό τους στυλ.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή