Βitmore WTab801: Το πρώτο Windows tablet της Info Quest Technologies

Βitmore WTab801: Το πρώτο Windows tablet της Info Quest Technologies

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη διάθεση του πρώτου Windows tablet Bitmore, με τετραπύρηνο επεξεργαστή Intel και οθόνη 8” τεχνολογίας IPS, ανακοίνωσε η Info Quest Technologies.

To νέο WTab 801, αποτέλεσμα της στενής στρατηγικής συνεργασίας της Info Quest Technologies και της Microsoft, είναι το πρώτο από μία σειρά Windows tablets τα οποία θα κυκλοφορήσουν προσεχώς. Για τον χρήστη που είναι εξοικειωμένος με το περιβάλλον των Windows, δεν απαιτείται  ο παραμικρός χρόνος προσαρμογής, καθώς η επιφάνεια εργασίας και η εμπειρία χρήσης  του είναι ακριβώς οι ίδιες με ενός υπολογιστή.

Μαζί με το tablet, παρέχεται εντελώς δωρεάν για ένα έτος το Office 365 Personal, με  όλες τις γνωστές εφαρμογές γραφείου,  Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Access και Publisher, μετατρέποντάς το σε ένα ολοκληρωμένο κέντρο εργασίας και παραγωγικότητας,  κάνοντας την ανταλλαγή αρχείων με τον υπολογιστή μία προφανή και απλή διαδικασία. Επιπλέον,  παρέχονται 1TB χώρος αποθήκευσης στο One Drive δωρεάν για αποθήκευση και συγχρονισμό εγγράφων και πληροφοριών, καθώς και  60 λεπτά Skype world το μήνα δωρεάν για  κλήσεις σε σταθερά τηλέφωνα σε 60 χώρες.

Επιπλέον το WTab801 ενσωματώνει τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Intel Atom με ταχύτητα έως και 1.8 GHz, κορυφαία οθόνη τεχνολογίας  IPS  8 ιντσών και 32GB μνήμη flash, θύρες HDMI & USB,  εξασφαλίζοντας την ισχύ και τη συνδεσιμότητα που απαιτούν οι σύγχρονοι καταναλωτές, ενώ έχει υψηλή ποιότητα κατασκευής και εγγύηση αντικατάστασης από την Info Quest Technologies.

To νέο  Βitmore WTab801, είναι διαθέσιμο στο ηλεκτρονικό  κατάστημα www.you.gr, στις μεγάλες αλυσίδες τεχνολογίας και σε επιλεγμένο δίκτυο συνεργατών της Info Quest Technologies. Η προτεινόμενη λιανική τιμή του είναι €159.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή