Το Netflix «αποπλανεί» το γαλλικό κοινό με το «House of Cards»

Το Netflix «αποπλανεί» το γαλλικό κοινό με το «House of Cards»

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο αμερικανικός γίγαντας του διαδικτυακού streaming, το Netflix εισέρχεται από τη Δευτέρα, στη δεύτερη φάση του σχεδίου του που αφορά στην επέκτασή του στην Ευρώπη. Το Netflix επιχειρεί να αποπλανήσει το γαλλικό κοινό με την σειρά «House of Cards», η οποία εκτυλίσσεται στη Μασσαλία.

Την κίνηση του Netflix να επεκταθεί στη γαλλική αγορά, θα ακολουθήσουν νέα λανσαρίσματα στην Αυστρία, το Βέλγιο, η Γερμανία, το Λουξεμβούργο και την Ελβετία.

Ευρωπαϊκοί πάροχοι έρχονται αντιμέτωποι σε μια άνιση μάχη με την εταιρεία που εδρεύει την Καλιφόρνια, η οποία έχει ήδη 50 εκατομμύρια συνδρομητές σε όλο τον κόσμο, με τα τρία τέταρτα των οποίων (36 εκατομμύρια) είναι στις ΗΠΑ.

Ο Reed Hastings, επικεφαλής του Netflix τόνισε πως ο στόχος του είναι το ένα τρίτο των νοικοκυριών της χώρας να είναι εγγεγραμμένοι στην υπηρεσία μέσα στα επόμενα πέντε έως δέκα χρόνια.

Οι συνδρομητές του Netflix έχουν πρόσβαση σε χολιγουντιανές ταινίες, κινούμενα σχέδια και τηλεοπτικές σειρές. Οι συνδρομητές μπορούν να παρακολουθήσουν όσο θέλουν, οποιαδήποτε στιγμή, σε κάθε συσκευή που είναι συνδεδεμένη στο διαδίκτυο, όπως ένα φορητό υπολογιστή, ταμπλέτα ή "έξυπνο" κινητό.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή